Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να έχουν οι γυναίκες οργασμό, αν και στους άντρες δεν θα αρέσει καθόλου!


Μια νέα έρευνα που έγινε σε γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών βρήκε πως κάποιες βιώνουν οργασμούς ακόμα και 55 φορές τον μήνα, δυστυχώς για τον άντρα όμως πρέπει να βγει από την εξίσωση της σεξουαλικής απόλαυσης για να συμβεί αυτό!

Η μελέτη του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας, που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behaviour», κατέληξε πως οι γυναίκες έχουν κατά 32% περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν οργασμό αν πλαγιάσουν με… άλλη γυναίκα!

Οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες είχαν σαφώς λιγότερους μηνιαίους οργασμούς από τις ομοφυλόφιλες, κάτι που ανατρέπει όσα ξέραμε περί γυναικείου σεξ.

Οι γυναίκες σε ετερόφυλους δεσμούς έκαναν μάλιστα περισσότερο σεξ τον μήνα (16 συνευρέσεις) από τις γυναίκες που διατηρούν ομόφυλες σχέσεις (10 συνευρέσεις), σε όρους οργασμού έχαναν ωστόσο κατά κράτος. Ποια είναι λοιπόν η ειδοποιός διαφορά;

shutterstock397886950

Διά στόματος της επικεφαλής της έρευνας, δρ Kristen Jozkowski, η εξήγηση είναι απλή: «Το σεξ που περιλαμβάνει μεγαλύτερη ποικιλία στη σεξουαλική συμπεριφορά καταλήγει σε γυναίκες που βιώνουν περισσότερους οργασμούς».

Η Jozkowski συστήνει ωστόσο στις κυρίες να μην εγκαταλείψουν ακόμη τους άντρες τους για χάρη των οργασμών, καθώς μας λέει πως όσες δεν έλκονται από το γυναικείο φύλο πιθανότατα δεν θα βιώσουν οργασμό με μια γυναίκα. Αυτό που κουτσουρεύει ωστόσο τις πιθανότητές τους για οργασμό σε μια ετερόφυλη σχέση είναι οι «φαλλοκεντρικές επιταγές», όπως λέει η Jozkowski και απέδειξε η μελέτη της…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *