Βίντεο με οδηγίες για να βγάλουμε τα γάντια μας χωρίς να ακουμπήσουμε τα χέρια

Βίντεο με οδηγίες για να βγάλουμε τα γάντια μας χωρίς να ακουμπήσουμε τα χέρια

Βίντεο με οδηγίες για να βγάλουμε τα γάντια μας χωρίς να ακουμπήσουμε τα χέρια 1

Οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να αφαιρούμε τα γάντια χωρίς να ακουμπήσουμε τα χέρια μας, ώστε να προστατευτούμε από τον κορονοϊό, δίνει η νοσοκόμα Nathaly Ceballos από την Ισπανία μέσα από ένα βίντεο στο TikTok.

Εν μέσω καραντίνας και αναγκαστικής παραμονής στο σπίτι, υπάρχουν φορές που πρέπει να βγούμε, λαμβάνοντας πάντα όμως τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Μάσκα και γάντια λοιπόν έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας.

Τι πρέπει να κάνουμε όμως όταν τα βγάζουμε ώστε να μην ακουμπήσουμε τα καθαρά χέρια μας;

Η νοσηλεύτρια Nathally Ceballos από την Ισπανία, ανέβασε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα βίντεο που διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, αλλά είναι πολύ χρηστικό. Δείχνει στους followers της ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βγάζεις τα γάντια, ώστε να μην ακουμπήσεις το δέρμα σου, αλλά και τη μάσκα σου, ώστε να μην ακουμπήσεις το πρόσωπό σου.

Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 38 χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες της δημοφιλούς κοινωνικής πλατφόρμας να την ευχαριστούν για τις πολύτιμες οδηγίες της.  Με απλά και ξεκάθαρα βήματα, η νοσηλεύτρια -η οποία σύμφωνα με το προφίλ της στο TikTok εργάζεται σε παιδιατρικό ογκολογικό τμήμα- λύνει την απορία που πολλοί έχουν.

Δείτε το βίντεο της νεαρής νοσηλεύτριας:

@nathalyceballos08##comodeberser♬ Choices (Yup) – E-40

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *