Τι να βάλεις στην τσάντα θαλάσσης για να είσαι καλυμμένη στο φουλ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φρόντισες να εξοπλίσεις εγκαίρως την τσάντα θαλάσσης σου με τα απαραίτητα καλοκαιρινά items: Αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα, λάδι για το μαύρισμα, παρεό (ή τουνίκ), ψάθινο καπέλο και σαγιονάρες. Έχεις προμηθευτεί ήδη με τα «must» των διακοπών σου.

Είσαι σίγουρη, όμως, ότι ΚΑΙ φέτος δεν ξέχασες κάτι; Επειδή, εμείς την έχουμε «πατήσει» πολλές φορές, φέτος αποφασίσαμε να είμαστε πιο προσεκτικές όσον αφορά στην προετοιμασία των δικών μας summer bags ώστε να απολαύσουμε τις διακοπές μας με ασφάλεια, φροντίδα και υγεία! Με λίγα λόγια, αυτό το Καλοκαίρι, φροντίσαμε και για το φαρμακείο των διακοπών!

Ναι, δεν υπάρχει Καλοκαίρι που να μην έχουμε ταλαιπωρηθεί από ένα έγκαυμα ή κάποιον μικροτραυματισμό στο νησί ή την αγαπημένη μας παραλία. Ένα kit, λοιπόν, με τα προϊόντα που θα μας καλύψουν όπου καν αν βρεθούμε, είναι απαραίτητο και αν θέλεις και εσύ να είσαι καλυμμένη στο έπακρο, καλό είναι να μην φύγεις για διακοπές δίχως να βάλεις στη μοντέρνα ψάθινη ή πάνινη τσάντα σου το πιο «must» φαρμακείο.

tsanta copy

Λίγα και καλά για προστασία στου φουλ

Δεν χρειάζεται να παραφορτώσεις τη summer bag σου για να φύγεις άνετη για την παραλία (ή και το βουνό αν προτιμάς τις διακοπές αυτού του είδους). Προμηθεύσου σίγουρα με μερικές αποστειρωμένες γάζες, ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια (θα σου φανεί χρήσιμο με πολλούς τρόπους), ιώδιο και Sofargen® Gel*.

Το τελευταίο προϊόν είναι και το πλέον απαραίτητο για εμάς αφού μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές περιστάσεις και συγκεκριμένα, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση ηλιακών ή θερμικών εγκαυμάτων και μικροτραυματισμών. Πιο αναλυτικά, χάρη στην αργυρούχο σουλφαδιαζίνη που περιέχει -και αποτελεί έναν αντιμικροβιακό παράγοντα ευρέως φάσματος- και την υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό (πάνω από 95%) μπορεί να διατηρήσει την πληγή σου ενυδατωμένη, να αποτρέψει τη μικροβιακή μόλυνση και να διευκολύνει τη φυσική διεργασία της επούλωσης. Τρία σε ένα δηλαδή!

nnnnn copy copy

Θα το βάλεις απευθείας πάνω στην πληγή, αφού την καθαρίσεις πρώτα καλά ή θα την εφαρμόσεις στο σημείο που θέλεις με μια αποστειρωμένη γάζα, την οποία και θα τοποθετηθείς πάνω στην πληγή, μία ή δύο φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη επούλωσή της.

epoulwsh copy

Ναι, τσάντα θαλάσσης χωρίς φαρμακείο… δεν γίνεται. Μαζί με το αντηλιακό, το λαδάκι και το boho παρεό σου, λοιπόν, βάλε στη καλοκαιρινή σου τσαντούλα και τα κατάλληλα προϊόντα για να χαρείς τις διακοπές σου στο νησί με ασφάλεια, υγεία και να αποφύγεις τη γκρίνια (τη δική σου ή της παρέας)! Το σίγουρο είναι πως το Sofargen® Gel και το Sofargen® Spray αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση κάθε πληγής και συγκαταλέγονται φέτος στα δικά μας «must».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.