ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ CLOUD MINING!

DONITIS

ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ CLOUD MINING!

Πρόκειται για μια κορεάτικη εταιρεία που έχει ερωτικά παιχνίδια και ερωτικά βοηθήματα και συνάμα θέλει να μπει στον κόσμο του blockchain και των κρύπτο.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν μπει στην ερωτική μας ζωή κάνοντας την ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!

Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, δονητές χρησιμοποιούν το 37% των γυναικών και το 7% των ανδρών που άμα το αναλογιστείτε θα δείτε ότι είναι τεράστια αγορά.

Έτσι ο δονητής συντονίζεται με WIFI με ένα data center που κάνει mining διάφορα κρυπτονομίσματα όσο τον χρησιμοποιείτε!

Το τερπνόν μεταξύ του ωφελίμου!

Σύμφωνα λοιπόν με το CEO της εταιρείας, θα λανσαριστεί πλήρης σειρά με περισσότερους δονητές για όλους και όλα τα μεγέθη για να μπουν όλοι οι πελάτες της εταιρείας στα κρύπτο.

Επίσης μπορείτε να αγοράσετε και τον δονητή με Bitcoin και USDT στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, βέβαια οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες αλλά ποιος άλλος δονητής υπάρχει που θα βγάζει χρήματα την ώρα του σεξ;

Μεγάλη εξάπλωση των κρύπτο

Μεγάλη εξάπλωση των κρύπτο βλέπουν οι ειδικοί, ενώ η Νότια Κορέα στα επόμενα χρόνια για αυτό και πολλές εταιρείες βγάζουν και νέες εφαρμογές που συνδέονται με κάποιον τρόπο και με τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs.

Η πεποίθηση είναι ότι εάν μια χώρα θεσπίσει κανονισμούς φιλικούς προς τα κρυπτογράφηση, μπορεί να δεχτεί μετανάστευση από νεότερους ανθρώπους που κατοικούν αυτήν τη στιγμή σε ένα έθνος με στάση κατά των κρυπτογράφησης.

Το ίδιο κάνει και η Νότια Κορέα με πολύ δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο.

Η ερώτηση τώρα είναι: Θα τον αγοράσετε εσείς αυτόν τον δονητή για να κάνετε εξόρυξη κρύπτο στο κρεββάτι σας;

Τώρα μένει να βγει και καινούριος δονητής που θα κάνει trading στα κρυπτονομίσματα όταν εσείς θα βρίσκεστε σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο σας ή και μόνοι σας!

Δείτε περισσότερα άρθρα για το σεξ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *