Θεραπεία πανάδων με laser και κρυολιπόλυση

Θεραπεία πανάδων με laser και κρυολιπόλυση

Θεραπεία πανάδων με laser και κρυολιπόλυση 1

Το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν τρόπους να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος αλλά και όλων των ειδών τις δυσχρωμίες που μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα του προσώπου.

Ειδικά για αυτήν την εποχή που όλη η αλήθεια αποκαλύπτεται στην παραλία, πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε θεραπείες που επικεντρώνονται κυρίως στο σώμα, χωρίς να παραλείπεται και το πρόσωπο.

Τώρα είναι η ώρα για την κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση ή αλλιώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση είναι η καλύτερη μέθοδος για την άμεση αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία επέμβαση στο σώμα. Εφαρμόζεται παντού στον κόσμο και υπάρχει μία πληθώρα μελετών που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά της στην απώλεια τοπικού λίπους.

Η μέθοδος δεν προκαλεί πόνο. Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται, αφού είναι πολύ ευαίσθητα στο κρύο, με αποτέλεσμα το λίπος να διασπάται. Η δράση του μηχανήματος της κρυολιπόλυσης επικεντρώνεται σε αυτές τις περιοχές. Μετά τη θεραπεία, νιώθετε μόνο μία αίσθηση κρύου στην περιοχή της θεραπείας.

Το θαυμάσιο με την κρυολιπόλυση είναι ότι δρα στις πιο επίμαχες περιοχές του σώματος, δηλαδή στο πλάγιο μέρος της κοιλιάς, στους γλουτούς, τους μηρούς, τους προσαγωγούς, τα γόνατα, τα μπράτσα. Κάντε την σωστή κρυολιπόλυση σε προσιτές τιμές.

Θεραπεία laser για την αφαίρεση πανάδων

Απαλλαγείτε από τις πανάδες και ξεκινήστε το καλοκαίρι σας με ένα λαμπερό πρόσωπο, χωρίς δυσχρωμίες με την σωστή θεραπεία πανάδων με laser.

To Fractional laser μεταβάλλει τη δομή του ιστού, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για τη παραγωγή κολλαγόνου. Το laser δεν τραυματίζει το δέρμα και μετά την θεραπεία το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι μία ήπια ερυθρότητα.

Το δέρμα αποκτά ομοιόμορφη σχεδίαση, οι πανάδες μειώνονται και σταθεροποιείται η μελαμίνη. Έπειτα το φράγμα της επιδερμίδας μειώνεται και δεν υπάρχει απώλεια υγρασίας.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δύο θεραπείες αρκεί να μπείτε στην ιστοσελίδα των εξειδικευμένων και πρότυπων κέντρων medicalantiagingcenter.gr.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *