Συλλυπητήρια του κλάδου του φαρμάκου για την απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, τέως Υπουργού Υγείας και Καθηγητή Καρδιολογίας Δημήτρη Κρεμαστινού και τα θερμότατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός υπήρξε ένας εξέχων επιστήμονας με προσφορά στην Ιατρική και τη Δημόσια Υγεία, καθώς και ένας πολιτικός που τίμησε τον τόπο του. Πάνω από όλα, όμως, υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος. Το όνομα του Δημήτρη Κρεμαστινού συνδέθηκε με τη λειτουργία των σημαντικότερων καρδιολογικών κλινικών της χώρας, την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, τη λειτουργία των αεροδιακομιδών, τη δημιουργία του ΟΚΑΝΑ, την εισαγωγή της τηλεϊατρικής, την αναμόρφωση του Ψυχιατρείου της Λέρου, την ίδρυση και στήριξη του Νοσοκομείου Ρόδου.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου, σημείωσε σχετικά «Ο Δημήτρης Κρεμαστινός κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, μέσα από τη συνεχή κοινωνική, επιστημονική και ακαδημαϊκή του παρουσία, το διδακτικό και το ερευνητικό του έργο, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητά του. Η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επιστήμη και την πολιτική. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *