Πολίτης μολύνθηκε από predator με sms από το emvolio.gov.gr


Πολίτης που ανέμενε το γραπτό μήνυμα υπενθύμισης του εμβολίου του, έλαβε παραποιημένο μήνυμα από τη διεύθυνση emvolio.gr, το οποίο ήταν παγιδευμένο με το λογισμικό predator, σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση,ο οποίος σε παρέμβασή του στην Βουλή,κάλεσε τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης να δώσει εξηγήσεις.

«Ο κ. Πιερρακάκης πρέπει να εξηγήσει πώς οι χειριστές του «ενιαίου κέντρου παράνομων υποκλοπών ΕΥΠ και predator με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζαν το αυστηρά προσωπικό δεδομένο του πολίτη για το πότε είχε κλείσει το ραντεβού του για να πραγματοποιήσει αυτό το εμβόλιο. Σημείωσε μάλιστα, ότι, όπως θα παθαίναμε όλοι, ο πολίτης πάτησε τον σύνδεσμο και επιμολύνθηκε το κινητό του, και παραδόθηκαν οι επικοινωνίες του και η προσωπική του ζωή στο predator. «Να έρθει να εξηγήσει και για αυτή την υπόθεση και για την υπόθεση Majoritas, εκτός εάν προτιμά να στείλει απευθείας την παραίτησή του», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης

«Είναι φανερό μετά από 3,5 χρόνια ότι δεν ήρθατε να αλλάξετε τη χώρα αλλά να τη ληστέψετε για ακόμα μια φορά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, η κυβέρνηση ευθύνεται για την κερδοσκοπία. «Υποθάλφτηκε από την κυβέρνηση των κοριών του Κ. Μητσοτάκη για να τα οικονομήσουν 100 οικογένειες» ανέφερε ο κ. Πολάκης ο οποίος προσέθεσε ότι «αυτή την αναδιανομή που κάνατε (σε βάρος του λαού) να ξέρετε ότι αποκαλύφθηκε», και «θα τη πληρώσετε ακριβά στις εκλογές που έρχονται». Όπως είπε, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, «όλα όσα κάνατε θα τα πληρώσετε. Θα στηθούν δικαστήρια, που εκεί θα υπάρξουν αποδείξεις του μαύρου χρήματος».



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *