Ποια είναι η καλύτερη κλειδαριά ασφαλείας για την πόρτα ασφαλείας σας;

pia-ine-i-kalyteri-klidaria-asfalias-gia-tin-porta-asfalias-sas-1

Ποια είναι η καλύτερη κλειδαριά ασφαλείας για την πόρτα ασφαλείας σας;

Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας είναι ένα από τα σημεία των καιρών μας. Αυτό που επιθυμούμε όλοι μας είναι η προστασία η δική μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων.

Η επιλογή της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας είναι μία από τις πρώτες κινήσεις των περισσότερων από εμάς. Αυτό όμως από μόνου του δεν αρκεί θα πρέπει να φροντίσεις να αναζητήσεις τις κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας.

Όσο ανθεκτική κι αν είναι η πόρτα μας δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν κάποιον μπορεί να ανοίξει την κλειδαριά της με ευκολία. Το μόνο που καταφέρνουμε επιλέγοντας να φορέσουμε στην πόρτα μας μια απλή κλειδαριά παλαιού τύπου είναι να διευκολύνουμε τους περαστικούς διαρρήκτες να εισέλθουν στον χώρο μας.

Επιλογές σε κλειδαριές ασφαλείας

Όπως συμπεραίνουμε λοιπόν η κλειδαριά ασφαλείας είναι εξίσου σημαντική με την πόρτα ασφαλείας. Πως όμως θα αναζητήσουμε το κατάλληλο προϊόν; Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θα είστε σε θέση να κάνετε την καλύτερη αναζήτηση αλλά και την καλύτερη επιλογή.

Εάν έχετε πραγματοποιήσει κάποια αναζήτηση στην Ελληνική αγορά για κλειδαριές ασφαλείας θα διαπιστώσατε ίσως ότι υπάρχουν προϊόντα τριών διαφορετικών τύπων με διαφορετικούς βαθμούς ασφαλείας, με τα προϊόντα που ανήκουν στον πρώτο τύπο να είναι καλύτερα από άποψη λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας αλλά και αντοχής υλικών.

Εμείς σας συμβουλεύουμε να κατευθυνθείτε προς την επιλογή κλειδαριών οι οποίες περιέχουν πλάκες μαγγανίου για επιπλέον προστασία.

Νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας

Εάν έχετε ήδη τοποθετήσει κάποια πόρτα ασφαλείας, στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας, πριν και το έτος  2010 τότε η κλειδαριά ασφαλείας που διαθέτει η πόρτα σας είναι παλαιού τύπου και θα πρέπει να την αντικαταστήσετε άμεσα με κάποια άλλη κλειδαριά ασφαλείας νέου τύπου.

Σύμφωνα με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάθε 5 χρόνια θα πρέπει να αλλάζετε την κλειδαριά ασφαλείας σας και αυτό γιατί όσο περνάνε τα χρόνια οι επαγγελματίες διαρρήκτες αναλύουν την σύνθεση της κλειδαριάς και εφευρίσκουν τρόπους για την παραβίασή της.

Προϋποθέσεις για την επιλογή μιας κλειδαριάς ασφαλείας

Οι νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας  έρχονται στα χέρια σας μαζί με την αντίστοιχη κάρτα ιδιοκτησίας, αυτό σημαίνει πως μόνο ο νόμιμος και πιστοποιημένος ιδιοκτήτης της κλειδαριάς μπορεί να ζητήσει την έκδοση ενός νέου κλειδιού.

Επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό η κλειδαριά ασφαλείας που επιλέγετε να εγκαταστήσετε να είναι εγκεκριμένη από τον κατασκευαστή της πόρτας ασφαλείας έτσι ώστε να ταιριάζει με τον απόλυτο τρόπο επάνω σε αυτή.

Οι ειδικοί στις κλειδαριές ασφαλείας της εταιρείας Alfino Door

Προφανώς και δεν θα είμαστε όλοι ειδικοί σε όλα. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να επιλέξεις να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό στις πόρτες ασφαλείας έτσι ώστε να σου προτείνει το κατάλληλο προϊόν αλλά και να φροντίσει ώστε να γίνει η σωστή τοποθέτηση του προϊόντος.

Η εταιρεία με πόρτες ασφαλείας Alfino Door είναι στον χώρο εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους. Μην μένετε λοιπόν με σταυρωμένα χέρια και επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς και για τους δικούς σας.

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας και για τις πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *