Αναβαθμισμένες πόρτες ασφαλείας Alfino Door

anavathmismenes-portes-asfaleias-alfino-door-1

Αναβαθμισμένες πόρτες ασφαλείας Alfino Door

Ποιο είναι το σπίτι ή η επιχείρηση που στις μέρες μας δεν διαθέτει τις κατάλληλες πόρτες ασφαλείας; Νομίζω όλοι πλέον έχουμε λάβει τα μέτρα μας για την ασφάλεια τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων αλλά και των περιουσιακών μας στοιχείων.

Ξέρετε όμως πως ακόμη και η καλύτερη αλλά και η πιο ακριβή πόρτα ασφαλείας είναι άχρηστη εάν δεν έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε και τοποθετήσουμε επάνω της και την κατάλληλη κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς;

Αποτελέσματα ερευνών δείχνουν πως η πρώτη κίνηση των διαρρηκτών προκειμένου να διαρρήξουν έναν χώρο είναι η παραβίαση της κλειδαριάς. Καθόλου παράλογο αν σκεφτεί κάποιος ότι, αν η κλειδαριά είναι παλαιού τύπου και μπορεί εύκολα να ανοιχτεί γιατί να μπει κανείς στην διαδικασία να χρησιμοποιήσει βαριά μηχανήματα που θα κάνουν θόρυβο με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να εκτεθεί στους γείτονες και να αποκαλυφθεί;

Τι είναι οι κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς;

Όταν μιλάμε για κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς μιλάμε για τα συστήματα κλειδώματος τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία κατασκευάζονται για να παρέχουν την καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία και να εμποδίζουν τον όποιον διαρρήκτη να εισέλθει στον χώρο μας.

Οι κλειδαριές νέου τύπου διαθέτουν 5 μοναδικά κλειδιά. Για να αντιγράψουμε το κλειδί θα πρέπει να προσκομίσουμε την ειδική κάρτα κατόχου και να πιστοποιήσουμε πως εμείς είμαστε ο ιδιοκτήτης της πόρτας.

Οι πλάκες μαγγανίου που εντοπίζονται στο εσωτερικό αυτών των κλειδαριών αποτελούν έναν επιπλέον παράγοντα ασφαλείας, ενώ τα κλειδιά της πόρτας παραδίδονται στα χέρια σας σφραγισμένα.

Πως θα ξέρω αν η πόρτα μου διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας;

Αρχικά πρέπει να θυμηθείτε πότε κάνατε την τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας. Εάν αυτό έγινε πριν από το από το 2010 είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη πόρτα δεν διαθέτει κάποια κλειδαριά ασφαλείας νέας γενιάς. Όταν αγοράσατε την κλειδαριά ασφαλείας τα κλειδιά που σας δόθηκαν συνοδεύονται από κάρτα ιδιοκτησίας; Εάν όχι, τότε είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με κάποιον ειδικό στις πόρτες ασφαλείας ο οποίος είναι σε θέση να αναγνωρίσει την ποιότητα και την προέλευση του προϊόντος που βρίσκεται στην κατοχή σας.

Επίσης αυτό που δεν πρέπει να αμελείτε είναι η αντικατάσταση της κλειδαριάς ασφαλείας κάθε 5 χρόνια. Ο λόγος που λέμε ότι πρέπει να συμβαίνει αυτός είναι γιατί οι διαρρήκτες είναι περισσότερο διαβασμένοι από ότι νομίζουμε. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουν εντοπίσει την λειτουργία του μηχανισμού της κλειδαριάς επιλέγουμε να αποκτήσουμε κάποια νέα και άγνωστη σε αυτούς τεχνολογία μετά το πέρας 5 χρόνων.

Αναβαθμίστε την πόρτα ασφαλείας σας με κλειδαριές ασφαλείας

Αν αυτό που ψάχνετε είναι να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας με κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιλέξετε να εμπιστευτείτε μία εταιρεία με μακροχρόνια δράση και ένα μεγάλο δίκτυο πελατών.

Με αυτό τον τρόπο θα είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που θα επιλέξετε να τοποθετηθούν στην πόρτα σας είναι εγκεκριμένα και εγγυημένα. Ζητήστε επίσης από την εταιρεία να αναλάβει την τοποθέτηση της κλειδαριάς στην πόρτα ασφαλείας έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως η τοποθέτηση έγινε σωστά και πως είστε απόλυτα ασφαλής.

Μάθετε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας και για τις πόρτες ασφαλείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *