Λεύκανση δοντιών: όλα όσα χρειάζεστε για ένα λευκό χαμόγελο

lefkansi-dontion-ola-osa-chriazeste-gia-ena-lefko-chamogelo-1

Λεύκανση δοντιών: όλα όσα χρειάζεστε για ένα λευκό χαμόγελο

Η αλήθεια είναι πως ένα όμορφο και λευκό χαμόγελο είναι ικανό από το να μας φτιάξει την διάθεση μέχρι και να κλέψει τις εντυπώσεις των  ανθρώπων που είναι δίπλα μας αλλά και αυτών που μας γνωρίζουν για πρώτη φορά.

Πόσο πιο ελεύθεροι μπορεί να νιώθουμε όταν τίποτα δεν μας περιορίζει από το γελάσουμε ελεύθερα με την ψυχή μας χωρίς να νιώθουμε αμηχανία λόγω των διάφορων χρωματισμών που υπάρχουν στα δόντια μας.

Η λεύκανση δοντιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι μία ασφαλής αλλά και οικονομική μέθοδος που βοηθά στην βελτίωση της εμφάνισης της οδοντοστοιχίας μας. Στο οδοντιατρείο KF Dental σας προσφέρονται δύο εναλλακτικές μέθοδοι λεύκανσης, η μία γίνεται χειρουργικά από εξειδικευμένο οδοντίατρο ενώ η δεύτερη μπορεί να γίνει στο σπίτι από εσάς.

Πως γίνεται η λεύκανση δοντιών;

Τα ενεργά υλικά που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως υπεροξείδιο του υδρογόνου ή υπεροξείδιο του καρβαμιδίου. Αφού εφαρμοστεί το gel λεύκανσης, τα ενεργά συστατικά διασπώνται και προκαλούν την λεύκανση των εσωτερικών χρωματισμών των δοντιών, με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να μεταβάλουμε προς το καλύτερο την εμφάνιση των δοντιών χωρίς να χρειαστεί να επηρεάσουμε την δομή τους.

Στην περίπτωση της χειρουργικής λεύκανσης δοντιών, με την βοήθεια μια ακτίνας laser επιταχύνουμε τις χημικές αντιδράσεις του λευκαντικού προϊόντος με αποτέλεσμα να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ταχύτερα.

Στην περίπτωση της λεύκανση στο σπίτι, θα λάβετε όλα τα απαραίτητα προϊόντα λεύκανσης και εξαρτήματα από εμάς όπως επίσης και τις απαιτούμενες οδηγίες. Σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή μετά το πέρας 10 έως και 14 ημερών.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα της λεύκανσης δοντιών;

Η διάρκεια του λευκού σας χαμόγελου μετά την λεύκανση, διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και αυτό γιατί εξαρτάται από τις καθημερινές σας συνήθειες και από το πόσο προσέχετε τα δόντια σας. Η διατροφή που ακολουθείτε, το κάπνισμα και η κακή στοματική υγιεινή είναι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Κατά μέσο όρο η λεύκανση διαρκεί από 18 έως και 24 μήνες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος αν δείτε το χρώμα των δοντιών σας να επανέρχεται στο αρχικό στάδιο τότε μπορείτε να ακολουθήσετε μια επαναληπτική θεραπεία.

Που μπορώ να κάνω λεύκανση δοντιών;

Η λεύκανση δοντιών, είτε πρόκειται για την χειρουργική μέθοδο είτε για την την θεραπεία που μπορείτε να ακολουθήσετε στο σπίτι θα πρέπει να πραγματοποιείται έπειτα από τον έλεγχο της στοματικής κοιλότητας από οδοντίατρο και να γίνονται έπειτα από την δική του καθοδήγηση.

Αν λοιπόν κι εσείς επιθυμείτε ένα πιο λευκό χαμόγελο μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να βλάψουν την υγεία των δοντιών σας. Επισκεφτείτε πρώτα ένα οδοντιατρείο και ακολουθήστε τις συμβουλές του ειδικού που θα σας εξετάσει.

Μάθετε περισσότερα για την καλή υγεία των δοντιών σας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *