Καμία αύξηση στην τιμή του Nintendo Switch


Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες για να έχουμε την επίσημη τοποθέτηση και της Nintendo σχετικά με το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι τιμές του Nintendo Switch. Η εταιρεία απέστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα Eurogamer την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Shuntaro Furukawa και ουσιαστικά ξεκαθαρίζει πως αυτές θα μείνουν ως έχουν σε όλο τον κόσμο.

Αν και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την πολιτική τιμολόγησης, στην παρούσα φάση δεν έχουμε κάποιο σχέδιο αλλαγής των τιμών των συσκευών μας σε καμία χώρα λόγω της ανόδου του πληθωρισμού και του κόστους παραγωγής. Θα αποφασίσουμε για την μελλοντική στρατηγική μας μετά από ώριμη και αναλυτική σκέψη. Η τελική τιμή που βλέπουν οι καταναλωτές καθορίζεται πάντοτε από τους εμπορικούς αντιπροσώπους. Η Nintendo δεν σκοπεύει να αυξήσει την τιμή που δίνει στους συνεργάτες της.

Νωρίτερα σήμερα είδαμε την ανακοίνωση της Microsoft και την δική της πρόθεση να μην αυξήσει τις τιμές των Xbox Series X/S στην παρούσα φάση. Επομένως, μόνο η Sony προχωρά σε αυξήσεις των τιμών του PlayStation 5 σε όλο τον κόσμο εκτός από τις ΗΠΑ με πρόσχημα τον πληθωρισμό.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *