Σταφύλια: Πόσες θερμίδες έχουν & ποια θρεπτικά συστατικά δίνουν

Το πεντανόστιμο καλοκαιρινό φρούτο, εκτός από την ευχαρίστηση που προσφέρει στον ουρανίσκο μας, μας παρέχει και πληθώρα πολύτιμων θρεπτικών συστατικών. Το σταφύλι μπορεί να καταναλωθεί φρέσκο, αποξηραμένο (σταφίδες), ως χυμός, μόνο του, με τη συνοδεία τυριού αλλά και να προστεθεί στις σαλάτες μας.

Σχετικά με το χρώμα τους, υπάρχουν τα λευκά, τα κόκκινα και τα μαύρα σταφύλια. Οι ποικιλίες των σταφυλιών ταξινομούνται σε 3 μεγάλες ομάδες: τις λευκές, τις ερυθρές και τις ροδόχρωμες.

Διαβάστε περισσότερα στο ONMED

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *