Follow the sun ή αλλιώς πως θα φορέσεις bronzer όσο είσαι ακόμα λευκή

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουμε το καλοκαίρι είναι φυσικά το μαυρισμένο δέρμα μας. Όλα είναι ομορφότερα όταν υπάρχει το… «φιλί του ήλιου» στην επιδερμίδα μας. Φυσικά το καλοκαίρι ακόμα αργεί και είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τις ημέρες που θα κάνουμε ηλιοθεραπεία. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ζεστάνουμε λίγο το δέρμα μας και να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας!

Τα bronzers βλέπεις δεν είναι μόνο καλοκαιρινές πούδρες που φοράς για να ενισχύσεις το μαύρισμά σου. Αν τις χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να δώσεις χρώμα στην επιδερμίδα σου και να δημιουργήσεις ένα τέλειο sunkissed look πολύ πριν να βγεις στην παραλία. Ακόμα και αν έξω βρέχει! Χρειάζεται όμως προσοχή…

Kors bbt S14 007

Όπως είπαμε πιο πάνω, πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά το bronzer για να δείχνει φυσικό και όμορφο. Η λευκή επιδερμίδα άλλωστε δεν συγχωρεί εύκολα λάθη με το χρώμα. Δεν θέλουμε όμως να φοβάσαι να το κάνεις γιατί στην πραγματικότητα είναι απλό αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Πρώτα από όλα, πρέπει να επιλέξεις το σωστό χρώμα bronzer. Προφανώς δεν θα χρησιμοποιήσεις το ηλιοκαμένο που φοράς και το καλοκαίρι με μαυρισμένη επιδερμίδα. Πρέπει να διαλέξει ένα με πιο απαλό χρώμα που να κολακεύει το λευκό σου δέρμα. Δεύτερον πρέπει να το τοποθετήσεις σωστά. Πάτα play στο παρακάτω video και τα λέμε παρακάτω…

Τα σημεία λοιπόν που πρέπει να τοποθετήσεις το bronzer είναι εκείνα τα σημεία που θα «έκαιγε» ο ήλιος φυσικά (μέτωπο, ζυγωματικά, μύτη και ελάχιστα το πιγούνι). Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και αν ακόμα δεν ξέρεις πως θα διαλέξεις το σωστό χρώμα, δες την παρακάτω gallery γιατί έχουμε τα τέλεια Bronzers για λευκές επιδερμίδες. Follow the sun girl!

Διάβασε ακόμα: Florals for Spring…Groundbreaking! Κι όμως θέλουμε floral αρώματα την άνοιξη και βρήκαμε τα καλύτερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *