Δωρεάν θεραπευτική άσκηση για πάσχοντες από νευρολογικές παθήσεις

Δωρεάν θεραπευτική άσκηση για πάσχοντες από νευρολογικές παθήσεις 1

Δωρεάν πρόγραμμα θεραπευτικής άσκησης, δύο φορές την εβδομάδα, για άτομα που πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις (πολυνευροπάθειες, άνοιες – νόσο Alzheimer, Αγγειακά- Εγκεφαλικά Επεισόδια, Νόσο Parkinson, Σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.) θα πραγματοποιήσει Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Hellas) στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους άθλησης της Alzheimer Hellas.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στόχοι του προγράμματος, είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών θεραπευτικής άσκησης ασθενών με νευρολογικές παθήσεις, η πρόληψη αλλά και η πρώιμη παρέμβαση και αντιμετώπιση της αναπηρίας που επέρχεται στην πορεία της κάθε νευρολογικής νόσου. Ως ημερομηνία έναρξης των προγραμμάτων έχει οριστεί η Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 στις 17:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. επικοινωνίας: 2310 810411 (εσ. 154). Απαραίτητη προϋπόθεση, πέραν της δήλωσης συμμετοχής, είναι και η φυσική παρουσία των ενδιαφερόμενων με αθλητική ενδυμασία στη Μονάδα Alzheimer «Αγία Ελένη» (Πέτρου Συνδίκα 13) την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 17:00 μ.μ. προκειμένου να πραγματοποιηθεί κινητική αξιολόγηση συμμετοχής και ενημέρωσης από τους επιστημονικά υπεύθυνους των Θεραπευτικών προγραμμάτων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *