Χαρακτηριστικά που ίσως δεν ήξερες για την μαμά σου μέχρι και σήμερα

Χαρακτηριστικά που ίσως δεν ήξερες για την μαμά σου μέχρι και σήμερα 1

Δώδεκα μαμάδες, όλες μια και μια! Με δική τους προσωπικότητα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά! Γλυκιά, αυστηρή, επιβλητική… Κάθε στοιχείο του χαρακτήρα τους διαμορφώνει και τον χαρακτήρα των παιδιών. Και το καλύτερο; Όταν μετά από χρόνια κοιταχτούν στον καθρέφτη… θα δουν πως έχουν γίνει ίδια με εκείνη! Ας δούμε μαζί αν αυτό είναι καλό ή κακό!

ΜΑΜΑ ΚΡΙΟΣ

Έχει κάποια νεύρα, μία μειωμένη υπομονή να την πούμε. Δεν θέλει να καλομαθαίνει τα παιδιά της. Κακία δεν μπορεί να κρατήσει, μαλακώνει στο λεπτό, εφόσον έχει φωνάξει για την κάλτσα που περιφέρεται στο σαλόνι εδώ και τρεις μέρες. Θέλει τα παιδιά της να έχουν άποψη και «δύναμη», ακόμα και απέναντί της.

ΜΑΜΑ ΤΑΥΡΟΣ

Η μανούλα Ταύρος είναι «μανούλα» στον ρυθμό. Έχει το δικό της σύστημα σε όλα, το δικό της χρόνο και αυξημένη υπομονή και καρτερία. Όλα είναι τακτοποιημένα και οργανωμένα. Το παιδί της είναι πάντα χορτάτο και φαγωμένο (το λεγόμενο μπούκωμα). Αν δεν φάει το τρέχει στους γιατρούς, κάτι δεν πάει καλά!

ΜΑΜΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μανούλα που δεν σταματά πουθενά. Δεν σταματά να μιλάει, δεν σταματά να κινείται, δεν σταματά να μαθαίνει. Θέλει και τα παιδιά της με ενέργεια και ζωντάνια, δεν μπορεί να τα βλέπει να κάθονται. Όταν τα βλέπει να σέρνονται στους καναπέδες, τα σηκώνει από το μανίκι και τα βάζει να κάνουν αθλοπαιδιές. Είναι συνήθως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, διαχειρίστρια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

ΜΑΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαίσθητη μανούλα. Εκείνη που τα κρατάει όλα μέσα της για να μην στεναχωρήσει κανέναν. Τα παιδιά της αντλούν από εκείνη θετική ενέργεια και ένα ζεν mood γενικότερα. Η μαμά Καρκίνος είναι προστατευτική (υπέρ κάποιες φορές) και το ζεν εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα, όταν το παιδί χτυπήσει ή ανεβάσει δέκατα. Εκεί έχουμε πανικό!

ΜΑΜΑ ΛΕΩΝ

Η μανούλα-αρχηγός. Λιοντάρι γαρ, είναι εκείνη που προστατεύει, εκείνη που αποφασίζει, εκείνη που καθοδηγεί! Θέλει τα καλύτερα για τα παιδιά της, υλικά και μη. Είναι περήφανη μαμά και δείχνει με καμάρι οποιαδήποτε επίτευξη των μικρών της (ακόμα και κατασκευή με πλαστελίνη). Ουέ και βρεθεί κάποιος να πειράξει το μικρό της… το λιοντάρι βρυχάται!

ΜΑΜΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργανωμένη μανούλα. Βραβείο καθαριότητας, τοποθέτησης παιχνιδιών στη σειρά (ανάλογα με το μέγεθός τους) και παραμυθιών με αλφαβητική σειρά στη βιβλιοθήκη. Η μαμά που οργανώνει όλο το 24ωρο σαν ελβετικό ρολόι, μεταδίδει τη μανία της αυτή συνήθως και στα παιδιά (ανεξαρτήτου ζωδίου) και τα αγχώνει χωρίς να το καταλάβει.

Διάβασε τα επόμενα 6 ζώδια στο Astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *