Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ πρόσφατα κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το συμπλήρωμα διατροφής με την εμπορική ονομασία ARRENPROST.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που συμβάλει  στην διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, υποβοηθά τον οργανισμό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού, τα οποία σχετίζονται με την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Επίσης η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ για ακόμα μία χρονιά έχει ενεργό συμμετοχή στο 39ο Έτος «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10-12 Μαΐου στο  Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

ARRENPROST, νέο σκεύασμα από τη DEMO ΑΒΕΕ

Κατά την διάρκεια των εργασιών του 39ου Έτους «Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες», οι ουρολόγοι, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της στο χώρο της ουρολογίας.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ, διαθέτει σκευάσματα που καλύπτουν, ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στην ειδικότητα της ουρολογίας, όπως καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, ακράτεια και στυτική δυσλειτουργία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *