Άμεσα προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης


Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για σειρά συναντήσεων με τη διοίκηση, τους διευθυντές των κλινικών και το σωματείο εργαζομένων, με αντικείμενο την καλύτερη λειτουργία του.

Υπογραμμίζοντας τη σημασία του Νοσοκομείου, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας, αποτελεί «κορμό» για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και ήδη σχεδιάζεται η περαιτέρω ενίσχυσή του (εξοπλισμός, προσωπικό), ώστε  να δουλέψει στον βαθμό που του αξίζει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης άκουσε όλα τα ζητήματα που έθεσε και τους προβληματισμούς που εξέφρασε το προσωπικό του Νοσοκομείου και σημείωσε ότι το υπουργείο ήδη έχει διαθέσει 14 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών  και τις αλλαγές που απαιτούνται. Δεσμεύτηκε, επίσης, ότι άμεσα θα προχωρήσουν οι προσλήψεις για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όπως και θα καλυφθούν θέσεις πανεπιστημιακών ιατρών, ώστε το προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στα καθήκοντά του, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ασθενείς. «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι ένα σύστημα που υπηρετεί τους πολίτες. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε να το βελτιώσουμε, να αυξήσουμε το αίσθημα ικανοποίησης, να αυξήσουμε τον βαθμό της ποιότητας των υπηρεσιών», είπε ο υπουργός.

Επιπλέον, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνεχάρη τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην πρωτοφανή επιχείρηση εκκένωσης του Νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς του Αυγούστου, διαφυλάττοντας την ασφάλεια των ασθενών.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο υπουργός Υγείας ξεναγήθηκε στην Πρότυπη Στεφανιαία Μονάδα της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, η οποία είναι πιστοποιημένη ως η πρώτη Στεφανιαία Μονάδα & Αιμοδυναμικό Εργαστήριο σε δημόσιο νοσοκομείο.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *