Το Humble Bundle εξαγοράστηκε από το IGN!

Χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ένα από τα δημοφιλέστερα online καταστήματα για video games της εποχής μας, το Humble Bundle, περνά στα χέρια του επίσης τεράστιου δικτύου για gaming, το IGN. Όπως υπόσχεται η ομάδα του Humble Bundle, δεν θα αλλάξει τίποτα απ’ όσα γνωρίζουμε για το κατάστημα και μάλιστα με τη βοήθεια του IGN τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Humble Bundle είναι ένα online κατάστημα που έγινε γνωστό χάριν στα μηνιαία πακέτα προσφορών σε video games, λογισμικό, κομιξ, βιβλία κλπ., για τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να πληρώσει από μόλις $1 έως όσο επιθυμεί για να ξεκλειδώσει περισσότερους τίτλους. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η δυνατότητα να αποφασίσει ο ίδιος πως θα μοιραστούν τα χρήματα του και πάντοτε προσφέρεται η επιλογή για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο, το Humble Bundle έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από $100 εκατ. για διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς!

Εκτός από τα πακέτα που αλλάζουν κάθε μήνα, το Humble Bundle περιλαμβάνει και ένα ξεχωριστό κατάστημα που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα indie games, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πιο διάσημοι τίτλοι, απ’ όπου κάθε πώληση δίνει επίσης αυτομάτως ένα 10% σε φιλανθρωπίες. Τέλος, από το 2015 υπάρχει και η δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής με $12 που σου προσφέρει διάφορα παιχνίδια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (π.χ. το Elder Scrolls Online σε τιμή μόλις $20).

Όπως καταλαβαίνετε, το Humble Bundle έχει να παρουσιάσει μέχρι σήμερα ένα αξιοθαύμαστο φιλανθρωπικό έργο, στηρίζει τους indie developers και δίνει στους gamers τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολλά video games με πολύ λίγα χρήματα, ενώ κατά καιρούς προσφέρει εντελώς δωρεάν για όλους διάφορους τίτλους.

[HumbleBundle]

Tagged : #

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *