Το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να ξενερώσει έναν άντρα στο σεξ

Το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να ξενερώσει έναν άντρα στο σεξ

Το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να ξενερώσει έναν άντρα στο σεξ 1

Μπορεί να πιστεύουμε ότι οι άντρες είναι φλατ και στο σεξ τους αρκεί απλά και μόνο ότι θα συμβεί πράξη, αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, υπάρχει κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών δεν μπορεί για κανένα λόγο να ανεχτεί. 

Σε μία έρευνα που έγινε λοιπόν, ανάμεσα σε άντρες, με βασική ερώτηση, ποια είναι η χειρότερη γυναικεία συνήθεια στο σεξ, τα ευρήματα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα και απροσδόκητα. Όχι φίλη μου, την κορυφή δεν κατέκτησε η έλλειψη πρωτοβουλίας και η προσποίηση οργασμού, όχι ότι δε βρέθηκαν αρκετά ψηλά κι αυτά, αλλά το νούμερο 1 είναι σίγουρα κάτι που δε θα φανταζόμασταν ποτέ.

Που λέτε, οι άντρες δεν μπορούν να ανεχτούν με τίποτα τις… δαγκωματιές, ειδικά σε σημεία αρκετά ευαίσθητα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν, συνήθως είναι επίπονες, και ικανές ακόμα και να τους ξενερώσουν και φυσικά να σε… παρατήσουν σαν την καλαμιά στον κάμπο, εκτός πια αν ανταποδώσουν, oπότε εκεί θα έχεις πρόβλημα.

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, σε περίπτωση που σε τρώει η μασέλα σου, μείνε μακριά από αυτιά, δάχτυλα, λαιμούς και ξέρεις τι άλλο, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα του αρέσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *