Τεχνολογία αιχμής για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Τεχνολογία αιχμής για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360! 1

Επαγγελματική κατάρτιση σε ειδικότητες όπως της Μουσικής Τεχνολογίας  Ηχοληψίας, Σκηνοθεσίας – Εικονοληψίας Μοντάζ και Δημοσιογραφίας χωρίς σύγχρονο εξοπλισμό το 2018 δε γίνεται!

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  οι σπουδές γίνονται σε πραγματικές – βιωματικές συνθήκες με εξοπλισμό που «αγαπάει» η αγορά και οι απόφοιτοι θα συναντήσουν on the field.

Στο studio ΜΜΕ οι σπουδαστές χρησιμοποιούν την Ultra HD 4K Blackmagic studio camera με φακό της Olympus για την προσομοίωση δελτίων ειδήσεων, συνεντεύξεων και magazine,

This slideshow requires JavaScript.

ενώ τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιούνται με την πολύ δημοφιλή Sony A7 S II για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρει. Ο σταθερός φακός 50mm και ο μεταβλητής απόστασης 24-240mm προσφέρουν τόσο την εμπειρία του κινηματογραφικού γυρίσματος όσο και την ευκινησία ενός ENG τηλεοπτικού συνεργείου.

This slideshow requires JavaScript.

Το monitor-recorder της Atomos προσφέρει τις δυνατότητες ενός ultra HD εγγραφέα και ενός monitor υψηλής ανάλυσης σε ικανοποιητικό και εύχρηστο μέγεθος.

Τεχνολογία αιχμής για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360! 2

Τα μαθήματα τηλεσκηνοθεσίας γίνονται με την Panasonic multi-format live switcher AV-HS400A,  ενώ για τον ήχο χρησιμοποιούνται ασύρματα μικρόφωνα πέτου και χειρός της Saramonic.

This slideshow requires JavaScript.

Για τις σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας  Ηχοληψίας  χρησιμοποιούνται αναλογικά και ψηφιακά audio mixers της Soundcraft, της Behringer(X32) και η πιο hot ψηφιακή Μ32 της Midas.

This slideshow requires JavaScript.

Μικρόφωνα όλων των ειδών μεγάλων εταιρειών όπως η Shure, η AKG, η Sennheiser και η Neumann ενώ η εκμάθηση των Logic και Pro Tools γίνεται σε αίθουσα εξοπλισμένη με το C 24 controller της digidesign προσφέροντας μια ξεχωριστή σπουδαστική εμπειρία. 

This slideshow requires JavaScript.

Οι Αίθουσες Υπολογιστών του IEK ΔΕΛΤΑ 360 εξοπλισμένες με iMac 24” αλλά και PC της Dell δίνουν τη δυνατότητα να εργάζεται κάθε σπουδαστής στο δικό του workstation ενώ παρέχονται πλήθος περιφερειακών καθώς και 2D αλλά και 3D εκτυπωτές!

This slideshow requires JavaScript.

Η τεχνολογία συναντάει τη δημιουργικότητα και το IEK ΔΕΛΤΑ 360  μέσα από μια σύγχρονη βιωματική εμπειρία σπουδών αλλάζει την ιδιωτική εκπαίδευση και παρέχει ικανούς επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *