Τα πιο νόστιμα κριτσίνια για να τσιμπάς στο γραφείο

#tsoulotip: 1. Ραντίζουμε τα κριτσίνια με νερό για να γίνουν πιο τραγανά. 2. Αν θέλουμε τα κριτσίνια να βγουν πιο μαλακά, πλάθουμε τα μπαστούνια σε πιο μικρό μήκος.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:
380 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. ή ζυμωτό
5 γρ. μαγιά, ξερή
200 ml νερό, χλιαρό
60 ml ελαιόλαδο
1+¼ κ.γ. αλάτι
30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Για το πασπάλισμα:
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
80 γρ. σουσάμι
150 γρ. ηλιόσπορους
150 γρ. παπαρουνόσπορους

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *