Τα μαγιό του Αυγούστου

Καλημέρα κορίτσια μου! Έχετε δεν έχετε φύγει ακόμα για διακοπές, σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα μαγιό του μήνα. Ο Αύγουστος είναι εκείνος ο μήνας, που όταν αρχίσει να μέτρα αντίστροφα (συμβαίνει τώρα) ή που θα αρχίσουμε να προγραμματίζουμε τις τελευταίες μας διακοπές ή που θα αρχίσουμε να «κλαίμε» που τελείωσε τόσο γρήγορα και αυτό το καλοκαίρι. Φτιάχνοντας βαλίτσα λοιπόν και κάνοντας και τα τελευταίας στιγμής ψώνια (σε περίοδο εκπτώσεων) πάμε να δούμε εκείνα τα κλασσικά κομμάτια μαγιό που θα τα κρατήσεις να τα φοράς και του χρόνου και του παραχρόνου και κυρίως στις φθινοπωρο-καλοκαιρινές διακοπές του Σεπτεμβρίου.

Μαύρο Μπικίνι

Δεν πρέπει να υπάρχει βαλίτσα διακοπών που να μην έχεις μέσα σε αυτήν ένα μαύρο και ένα λευκό μπικίνι. Σε περίπτωση παραπανίσιων κιλών, προτίμησε στα ίδια χρώματα ολόσωμο κλασικής γραμμής.

IMG 1561

Ολόσωμα μονόχρωμα

Η δίκη μου αγαπημένη επιλογή, είναι ένα ολόσωμο μαγιό σε γήινες αποχρώσεις. Για να φαίνεται μακρύ το πόδι σας, επιλέξτε ένα με ψηλά ανοίγματα στο ύψος των γοφών και εάν έχετε λίγο μπουτάκι «παραπάνω» προτιμήστε εκείνα τα μαγιό με τα φρου φρου στο τελείωμα (βλέπε φωτό).

IMG 6340

Στράπλες μαγιό

Το προτείνω σε κοπέλες με μικρό στήθος, μιας και αναδεικνύει τους λαμπερούς μαυρισμένους σας ώμους, καθώς και τα οστά κάτω από τον λαιμό!

IMG 5418

Ψηλοκάβαλο μπικίνι (τέλειο κορίτσια)

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όταν παίρνω εκείνα τα παραπάνω κιλάκια, τα παίρνω στην κοιλιά. Και επειδή καλοκαίρι και διατροφή δεν πάνε μαζί, ενώ ψωμάκι βουτιά στην χωριάτικη είναι ο ορισμός της εποχής αυτής, καλύψτε την κοιλίτσα σας με ένα ψηλοκάβαλο μαγιό. Προσοχή! Τα μαγιό αυτά δεν είναι για κοπέλες με παραπάνω κιλά, όπως φαντάζεται κανείς. Επίσης ότι νούμερο φοράτε συνήθως στο κάτω μέρος του μαγιό. Επιλέξτε ένα νούμερο παραπάνω, για να μην σας «κόβει».

IMG 6790

Καλημέρα γοργόνες μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *