Τα καλύτερα ιντερνετικά παιχνίδια του 2020

Τα καλύτερα ιντερνετικά παιχνίδια του 2020

Τα καλύτερα ιντερνετικά παιχνίδια του 2020

Αναρωτιέσαι πως περνάει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του ο μέσος άντρας ηλικίας 20-40; Βλέπει άραγε ταινίες στο νέτφλιξ ή βγαίνει με τους φίλους του για καφέ ή ποτό; Οι συνήθεις των ανθρώπων φαίνεται να έχουν αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια και αυτό είναι εν μέρη αναμενόμενο αν αναλογιστούμε πόσο δραματικά έχουν αλλάξει οι ζωές μας, ειδικά από την πλευρά της τεχνολογίας.

Τα Καλύτερα Ιντερνετικά Παιχνίδια του 2020-2

Πως έχει αλλάξει το ίντερνετ τις συνήθειες μας

Στο παρελθόν, οι πλειοψηφία των ανθρώπων αφιέρωνε κάποιο χρόνο καθημερινά στο να επισκεφθεί κάποιους φίλους ή οικογένεια. Διαφορετικά, ήταν δεδομένο ότι θα βγει έστω για ένα φαγητό, καφέ ή ποτό με παρέα.

Φυσικά ένα μεγάλο ποσοστό πάντοτε επέλεγε να παρακολουθήσει τηλεόραση και να περάσει χρόνο ήσυχα στο σπίτι. Στην εποχή μας όμως, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ σε πολύ χαμηλό κόστος.

Ως αποτέλεσμα, όλο και λιγότερος κόσμος βλέπει τηλεόραση για να ενημερωθεί για την επικαιρότητα ή για να διασκεδάσει. Δυστυχώς, όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαλέγουν να κάτσουν στο σπίτι αντί να βγουν έξω με φίλους ή την οικογένεια τους.

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό;

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο ίντερνετ σήμερα

Στο παρελθόν, τα video games όπως και τα περισσότερα παιχνίδια ήταν άμεσα συνδεδεμένα με τη νεολαία και γενικότερα την παιδική ηλικία. Στις μέρες μας όμως, όλο και περισσότερος κόσμος έχει πρόσβαση σε πληθώρα παιχνιδιών όνλαιν, και αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει κάπως τη γενική εικόνα πάνω σε αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, όλοι μας έχουμε έναν θείο ή θεία που παίζει Candy Crush 24/7.

Γιατί όμως ο κόσμος αλλάζει τις συνήθειες του και αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στο να παίζει παιχνίδια;

Dota 2

Αυτή είναι η τρίτη εκδοχή του συγκεκριμένου παιχνιδιού και μοιράζετε αρκετά στοιχεία με το Warcraft III. Με εκατομμύρια χρήστες ακόμα στις μέρες μας, το Dota 2 παραμένει ανάμεσα στα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

League of Legends (ΛΟΛ)

Καθένας από εμάς έχει έστω ένα φίλο που δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για το πως νίκησε την αντίπαλη ομάδα στο ΛΟΛ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κατά κύριο λόγο διαμορφωμένο για να παίζετε μεταξύ φίλων και είναι τρομερά ανταγωνιστικό και πλέον διαχρονικό.

Τα Καλύτερα Ιντερνετικά Παιχνίδια του 2020-1

Online Πόκερ

Με τα παγκόσμια τουρνουά Τέξας Πόκερ να προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια, δεν είναι τυχαίο που το πόκερ στο ίντερνετ έχει γίνει από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές των καλύτερων παικτών στον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται σελίδες όπως το casino.netbet.gr για να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους.

Φρουτάκια

Ο κλασικός κουλοχέρης έχει γίνει ένα από το πιο περίπλοκα και ενδιαφέροντα παιχνίδια στις μέρες μας και μπορεί ο καθένας να παίξει πάνω από 1,000 παιχνίδια αυτού του τύπου από το σπίτι του.

Είναι καλές οι αλλαγές που έφερε το ίντερνετ;

Καλώς ή κακώς, οι καιροί αλλάζουν όπως και οι συνήθειες μας. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος κυκλοφορεί έξω λιγότερο από ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν διασκεδάζει. Όλα τα παραπάνω παιχνίδια είναι φανταστικά και επιτρέπουν τη σύνδεση πολλών ατόμων από διάφορες χώρες και κουλτούρες σε ένα χώρο.

Μόνο ο καιρός θα δείξει εάν οι παραπάνω αλλαγές είναι για το καλύτερο ή το χειρότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *