Τα εξαιρετικά Kentucky Route Zero και Twelve Minutes προστέθηκαν στα Netflix Games!


Η Netflix έχει δεχθεί τεράστια κριτική για διάφορα θέματα που αφορούν την δημοφιλή πλατφόρμα, όπως την τιμολογιακή πολιτική της και την γενικότερη φιλοσοφία της στην διαχείριση των παραγωγών της, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για το πως προχωρά το project του gaming.

Μετά από ένα πολύ μουδιασμένο ξεκίνημα και χωρίς να πτοηθεί από την μηδαμινή απήχηση των Netflix Games, η εταιρεία έχει καταφέρει μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα να εμπλουτίσει την συλλογή των παιχνιδιών που προσφέρει στους χρήστες χωρίς έξτρα κόστος με σπουδαίους τίτλους, ενώ μακροπρόθεσμα περιμένουμε ακόμα πιο σημαντικές κινήσεις στον χώρο του gaming και όχι μόνο στα mobile games.

Για την ώρα, πάντως, θα μείνουμε σε ό,τι αφορά τα Netflix Games στην παρούσα μορφή τους. Η εταιρεία προσθέτει δύο πολύ δυνατούς τίτλους, το Kentucky Route Zero της Cardboard Computer, ένα adventure game σχετικά με μια μυστική λεωφόρο στις σπηλιές του Kentucky, και το Twelve Minutes της 24 Bit Games, το οποίο διακρίθηκε με το ιδιαίτερο time-loop σενάριο του και την συμμετοχή των James McAvoy, Daisy Ridley και Willem Dafoe. Αμφότερα έχουν εκδοθεί από την Annapurna Interactive.

Με αυτά τα δύο κλείνει η φετινή χρονιά για τα Netflix Games, αλλά στις αρχές του 2023 έχει επιβεβαιωθεί η έλευση του Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ένα beat ‘em up που υπόσχεται old school gameplay ενισχυμένο με σύγχρονα στοιχεία, αλλά και ένα νέο game βασισμένο στη σειρά Vikings: Valhalla!

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα Netflix Games είναι διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή Netflix για συσκευές Android και iOS, δωρεάν (αρκεί να έχετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία) χωρίς διαφημίσεις.

[Netflix]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *