Στους κορυφαίους προορισμούς city break για το 2023 η Θεσσαλονίκη – News.gr


«Οι δρόμοι και τα ξενοδοχεία πλημμύρισαν από επισκέπτες τις ημέρες των εορτών» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Η πόλη επανασυστήνεται στον κόσμο» δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, με αφορμή τη νέα διάκριση της Θεσσαλονίκης που φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων προορισμών του κόσμου για το 2023 τους οποίους προτείνει το CNN.

«Το CNN συστήνει τη Θεσσαλονίκη ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για city-break στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια κάνουμε μια πολύ οργανωμένη δουλειά για την εξωστρέφεια της πόλης. Το αποτέλεσμα φαίνεται και πλέον αναγνωρίζεται από όλους» αναφέρει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Οι δρόμοι και τα ξενοδοχεία πλημμύρισαν από επισκέπτες τις ημέρες των εορτών, οι διεθνείς πτήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα, ενώ το ένα μετά το άλλο τα διεθνή μέσα υποδεικνύουν τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό προορισμό. Φανταστείτε πως μετά το περιοδικό TIME και το βρετανικό Guardian, μόνο το CNN Travel διαθέτει 2.5 εκατ. συνδρομητές! Η πόλη επανασυστήνεται στον κόσμο» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το CNN International μετέφερε ζωντανά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη την εικόνα της Αθήνας να γιορτάζει την έλευση του 2023, με το φαντασμαγορικό θέαμα που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος και τα πυροτεχνήματα να λούζουν με φως την Ακρόπολη.

Σχετικά Tags

Θεσσαλονίκη CNN Κωνσταντίνος Ζέρβας

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *