Star Wars Battlefront 2: Ξεκινά η open beta και νέα trailers για το απίστευτο gameplay του παιχνιδιού [Videos]

Star Wars Battlefront 2: Ξεκινά η open beta και νέα trailers για το απίστευτο gameplay του παιχνιδιού [Videos] 1

Η προσμονή για το επερχόμενο Star Wats Battlefront 2 έχει βαρέσει κόκκινο και πραγματικά δεν βλέπουμε την ώρα να “καούμε” στο τριήμερο που έρχεται με την open beta για το multiplayer του παιχνιδιού! Από 6 έως 9 Οκτωβρίου μπορεί ο καθένας να πάρει μια καλή γεύση από τα 4 modes (Assault on Theed, Strike on Maz’s Castle, Starship Assault on Fondor και Arcade Mode), ενώ όσοι έχουν προπαραγγείλει μπορούν να παίξουν από αύριο 4 Οκτωβρίου.

Με αφορμή την έναρξη της multiplayer beta, η EA δημοσίευσε ένα σχετικό video για το τι να περιμένουμε, ενώ παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ένα 5λεπτο video με άφθονο gameplay όπου ο πρωταγωνιστής των ταινιών John Boyega εξηγεί ότι ο κόσμος είναι τριπλάσιος από αυτόν του πρώτου Battlefront. Στο τέλος θα βρείτε, επίσης, και ένα video της EA που εξηγεί τον ρόλο των Messengers στο single-player campaign.

Η ιστορία του Star Wars Battlefront 2 ακολουθεί την Inferno Squad, μια ομάδα τριών ατόμων που εκτελεί μυστικές αποστολές για λογαριασμό της Αυτοκρατορίας. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Iden Versio, διοικήτρια της ομάδας που αποτελεί την επιτομή του στρατιώτη έχοντας μεγαλώσει μέσα στην στρατιωτική ακαδημία και έχοντας βιώσει την καταστροφή του Death Star από τον πλανήτη Endor. Την ομάδα της συμπληρώνουν ο Hask, ένας φανατικός υπέρμαχος της Αυτοκρατορίας και των πρακτικών της, και ο Del, ένας πεπειραμένους ταξιδευτής του γαλαξία που μεγάλωσε στον πλανήτη Coruscant και είναι σαφώς πιο χαβαλές.

Το Star Wars Battlefront 2 κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου για Windows PC, PS4 και Xbox One.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *