Σουφλέ λαχανικών

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για το σουφλέ:

250 γρ. πένες βρασμένα

100 γρ. μπρόκολο

100 γρ. κουνουπίδι

100 γρ. καρότο κομμένα σε λεπτή ροδέλες

4 λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες

½ πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες

½ κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες

½ κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες

1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκ. σάλτσα ψιλοκομμένης

½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή σε σκόνη

¼ κ.γ. κάρυ

½ κ.γ. μούσμο λίγο

2 κ.σ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Υλικά για τη μπεσαμέλ:

100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

100 ml. Ελαιόλαδο

500 ml. γάλα σόγιας

200 ml. νερό ή ζωμός λαχανικών

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *