Sacher torte (Ζαχερτόρτε) από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Η σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει καλά πριν τη ρίξουμε στο μείγμα με τα αυγά για να μην κόψει.

ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. ζάχαρη άχνη
6 αυγά, large χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
130 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
Πολύχρωμες τρούφες, για το σερβίρισμα

Για την επικάλυψη:
300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
180 ml νερό
180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
300 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *