Ragnarok, δείτε το εντυπωσιακό πρώτο gameplay trailer


Ένας πραγματικός χαμούλης στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση της Sony για τα νέα games που περιμένουμε στο PlayStation 5. Πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις που θα τις δούμε όλες μία προς μία, αλλά θα κάνουμε την αρχή με το πρώτο gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο God of War: Ragnarok.

Σε αυτό επιβεβαιώνονται οι προηγούμενες διαρροές ότι πρωταγωνιστούν και πάλι ο Kratos με τον γιο του Atreus, καθώς τους βλέπουμε από την αρχή να συζητούν σε μια σπηλιά σχετικά με την προφητεία για το Ragnarok, αλλά και για την ταυτότητα του Atreus ως Loki. Ο μικρός έχει μεγαλώσει κατά μερικά χρόνια, εκφράζει την επιθυμία του να βοηθήσει τους ανθρώπους και μοιάζει αρκετά πιο ώριμος. Σε κάποια φάση ρωτά τον Kratos για το αν ήταν πραγματικά επιθυμία της μητέρας του να πολεμήσουν την Asgard, με τον πατέρα να θυμώνει. Αυτή τη φορά, πάντως, η αποστολή τους είναι να εντοπίσουν έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο, τον θεό του πολέμου Tyr, ενώ μαθαίνουμε πως οι κύριοι αντίπαλοι θα είναι οι Thor και Frey.

Στο κομμάτι του gameplay βλέπουμε τους Kratos και Atreus στη μάχη και τη δυνατότητα να ανεβαίνουν σε έλκηθρα που σέρνουν σκυλιά, θα έχουν την ελευθερία να κινηθούν και στα 9 βασίλεια, και φυσικά θα υπάρχουν τα κλασικά runes και οι διάφορες ικανότητες.

Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά περιμένουμε το God of War: Ragnarok μέσα στο 2022 σε PS4 και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *