Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου προαναγγέλλει ο Γ. Τσατάνη

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου προαναγγέλλει ο Γ. Τσατάνη

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου προαναγγέλλει ο Γ. Τσατάνη 1

«Αποκύημα νοσηρής φαντασίας και άηθης επίθεση» χαρακτηρίζουν οι δικηγόροι της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη τα όσα ανέφερε ο τέως υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ότι ο Αντώνης Σαμαράς ενδιαφερόταν για την προφυλάκιση του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου.

Η κ. Τσατάνη μέσω των δικηγόρων της επισημαίνει πως πρόκειται για «θρασύτατη επίθεση» κατά του Αντώνη Σαμαρά και δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου.

Αναλυτικά η δήλωση των συνηγόρων της:

«Ως πληρεξούσιοι Δικηγόροι της κ. Γεωργίας Κων/νου Τσατάνη, Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών ε.τ., δηλώνουμε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τέως Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, ότι δήθεν του εκμυστηρεύθηκε πως “είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, μέσω απεσταλμένου του, για να προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου” είναι παντελώς ανυπόστατοι και συκοφαντικοί, ότι η αήθης και θρασύτατη επίθεση την οποία εξαπολύει είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ότι αρνείται ρητώς και κατηγορηματικώς την ανωτέρω αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς επίσης ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργό. Η κ. Γεωργία Κων/νου Τσατάνη επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής της, επιφυλασσόμενη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός της.

Θεμιστοκλής Σοφός και συνεργάτες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *