Πράσινη σαλάτα με πορτοκάλι, ρόδι και ραπανάκια

ΥΛΙΚΑ

½ Λόλα κόκκινη, χοντροκομμένη

½ Λόλα πράσινη, χοντροκομμένη

½ Ραντίτσιο, χοντροκομμένο

50 γρ. Baby σπανάκι

50 γρ. Baby ρόκα

30 γρ. Ρόδι καθαρισμένο

1 Πορτοκάλι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες

30 γρ. Αμύγδαλο, θρυμματισμένο

3 Ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *