Πώς να ντύσεις τα βιβλία των παιδιών σου εύκολα και γρήγορα ή πώς να τα βρεις «πακέτο»!

Κάθε φορά, στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Αγοράζεις τη στοίβα με τα βιβλία, σηκώνεις τα μανίκια και «παλεύεις» με την πλαστική προστατευτική διαφάνεια, προσπαθώντας να αποφύγεις τις φουσκάλες. Και κάπως έτσι, καταλήγεις να καταστρέφεις ένα ακόμη εξώφυλλο, ενώ τα παιδιά σου σε κοιτούν και γελούν…

Και όμως δεν είσαι η μόνη που δυσκολεύεται στις «χειροτεχνίες». Αρκετές μαμάδες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα κάθε Σεπτέμβριο. Τα καλά νέα είναι ότι πλέον υπάρχει αποτελεσματική λύση για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία και να βρούμε όλα τα βιβλία των μικρών μας έτοιμα «πακέτο».

Κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε ότι μετά από αρκετές ξομολογήσεις απόγνωσης στο τμήμα των σχολικών- βιβλίων- χαρτικών, τα Public ντύνουν τα βιβλία των παιδιών μας εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο κόστος. Έτσι, η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι και εμείς μπορούμε να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο για να οργανώσουμε το πρόγραμμα της νέας χρονιάς χωρίς άγχος!

public 2

Τι είναι η μέθοδος Colibri;

Με τη μέθοδο Colibri δημιουργείται μία tailor- made προστατευτική θήκη, η οποία εφαρμόζει ακριβώς στις διαστάσεις του βιβλίου και το προστατεύει, ενώ παράλληλα σέβεται το εξώφυλλο και την υφή του, χωρίς να το φθείρει. Στο παρακάτω βίντεο, που συγκρίνει το ντύσιμο βιβλίων με αυτοκόλλητο και με την εν λόγω μέθοδο, μπορείς να πάρεις μία ιδέα για τα «μαγικά» που κάνουν οι επαγγελματίες του Public που την εφαρμόζουν σε οποιοδήποτε βιβλίο αγοράσεις από οποιοδήποτε από τα καταστήματά τους.

Ξέχνα λοιπόν, το παλιομοδίτικο ντύσιμο των βιβλίων με αυτοκόλλητο που έκανε η μαμά σου όταν ήσουν μαθήτρια και πες «αντίο» στις ενοχλητικές φουσκάλες στο πλαστικό. Υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγεις την ταλαιπωρία και θα τον βρεις σε ένα από τα καταστήματα Public.

Με την υπηρεσία «Ντύστε τα βιβλία σας» μπορείς να κάνεις λίγο πιο εύκολη τη διαδικασία και να εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο. Απλώς ζήτα από τους πωλητές να ντύσουν όποιο βιβλίο θέλεις. Η χρέωση είναι μόλις 0,90 ευρώ για κάθε τεμάχιο. Και αν πρέπει να τα ντύσεις όλα;

public 3

School Pack: Η πιο συμφέρουσα λύση για μαθητές ιδιωτικών σχολείων

Αν το παιδάκι σου πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο και πρέπει να αγοράσεις όλα τα βιβλία, τότε μία καλή λύση που σου προτείνουμε, είναι το School Pack! Πρόκειται για ένα πλήρες πακέτο σχολικών βιβλίων ανά τάξη, τα οποία είναι ήδη ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα. Διατίθεται για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Το καλύτερο; Με το School Pack κερδίζεις επίσης έως και 30% έκπτωση σε γραφική ύλη, βιβλία IB και λεξικά.

Έτσι, μπορείς να τα έχεις όλα έτοιμα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Επισκέψου κάποιο από τα καταστήματα Public ή τη σελίδα www.public.gr και επίλεξε το School Pack που χρειάζεσαι. Τόσο απλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *