Πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα, απο τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλα σφολιάτας

13 φέτες μπέικον

150 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά μπαστούνια

2 κ.σ. γάλα, πλήρες

2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *