Pippa Middleton: Κάλεσε ταξί και δεν φαντάζεσαι τι όνομα χρησιμοποίησε

Pippa Middleton: Κάλεσε ταξί και δεν φαντάζεσαι τι όνομα χρησιμοποίησε 1

Η Pippa Middleton το 2011 που η Kate και ο William παντρεύτηκαν ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ στον γάμο αυτό, κυρίως λόγω του φορέματος που φορούσε εκείνη την ημέρα. Σχεδόν επισκίασε τη νύφη και όλοι μιλούσαν για εκείνη και το καλλίγραμμο κορμί της.

Εννέα χρόνια μετά η Pippa δεν είναι πια τόσο δημοφιλής και πολύ σπάνια απασχολεί τα media, όμως αυτή φορά, έκανε κάτι που δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Η αδερφή της δούκισσας του Cambridge κάλεσε ένα ταξί για να μετακινηθεί, και αυτό απέδειξε πως είναι μία γυναίκα απλή όπως όλες μας. Μπορεί ο σύζυγός της να είναι αρκετά γνωστός και κατά κάποιο τρόπο να ανήκει στη βασιλική οικογένεια, όμως κάνει και πολύ απλά πράγματα.

Σύμφωνα με τη DailyMail η περιέργεια ενός οδηγού ταξί εντάθηκε, όταν μία γυναίκα κάλεσε για μια κούρσα, χρησιμοποιώντας το επίθετο Middleton. «Κάλεσε ένα ταξί για τη Lucy Middleton και με έπαιρνε ξανά και ξανά ρωτώντας με αν φτάνω στο σημείο, καθώς στεκόταν σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο, και ίσως να μην την έβλεπα», ανέφερε αρχικά ο οδηγός και συνέχισε:

«Αργότερα έψαξα στο διαδίκτυο για το όνομα Lucy Middleton (είναι η ξαδέρφη των δύο γυναικών) και τη βρήκα σε μία φωτογραφία με την Pippa. Τότε συνειδητοποίησα πως εκείνη που βρέθηκε για μερικά λεπτά μέσα στο ταξί μου δεν ήταν η Lucy, αλλά η Pippa, η οποία απλά χρησιμοποίησε το όνομά της για να μη κινήσει υποψίες».

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα πάντως δεν φάνηκε να περνάει και πολύ ινκόγκνιτο. Η προσπάθεια μετράει όμως, δεν συμφωνείς; Btw δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, αφού ουκ ολίγες φορές έχει πάρει ταξί στο παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *