Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτείΠέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί 1

“Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά” δήλωσε ο κ. Πέτσας,

«Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση. Η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από την πρώτη στιγμή, σε όλες τις τοποθετήσεις μου – σε πλήρη ταύτιση με την ξεκάθαρη θέση του Πρωθυπουργού – είμαι σαφής: Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά» σημείωσε ο κ. Πέτσας, και πρόσθεσε: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους. Ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος». Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι «ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς».

«Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια» καταλήγει ο υπουργός. 

Πηγή: skai.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *