Πεντανόστιμη τούρτα με χουρμάδες

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. χουρμάδες + extra για το σερβίρισμα

180 ml νερό, βραστό

4 αυγά, medium

370 γρ. βούτυρο αμυγδάλου

1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

½ κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. baking powder

Για την επικάλυψη:

350 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *