Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς.

Υλικά
250 γρ ζάχαρη κρυσταλική
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ. Ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:
500γρ κρέμα γάλακτος
160 γρ γιαούρτι 2%

Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:
200 γρ βατόμουρα
100 γρ ζάχαρη
1 στικ κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *