ΟΤΕ: Σε διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή στην Telekom Romania 

Eurokinissi

Σε διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο της διερεύνησης στρατηγικών επιλογών σχετικά με τη συμμετοχή του στην Telekom Romania και την Telekom Romania Mobile, μεταξύ των οποίων και την πώληση των εν λόγω συμμετοχών, βρίσκεται ο ΟΤΕ.

Ειδικότερα, αναφορικά με τη σύναψη προκαταρκτικής συμφωνίας για την απόκτηση του κλάδου σταθερής τηλεφωνίας της Telekom Romania μεταξύ της Orange και του Υπουργείου Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας, όπως αναφέρουν ρουμανικά ΜΜΕ, ο ΟΤΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει τυχόν συμφωνίες άλλων εταιρειών με κρατικούς φορείς σχετικά με τη συμμετοχή του Ρουμανικού Δημοσίου στην Telekom Romania. 

Απαντώντας στην από 19-8-2020 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με αιτούμενη πληροφόρηση, ανακοίνωσε επίσης πως διερευνά στρατηγικές επιλογές σχετικά με τη συμμετοχή του στην Telekom Romania και την Telekom Romania Mobile, μεταξύ των οποίων και την πώληση των εν λόγω συμμετοχών, και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενα μέρη.

Η εταιρεία θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, άμεσα στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εάν και εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *