Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Αυτή είναι απόδειξη πως ο Justin Bieber έχει νέα σχέση

Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Αυτή είναι απόδειξη πως ο Justin Bieber έχει νέα σχέση 1

Πριν από μερικούς μήνες ο Justin Bieber και η Selena Gomez μας απέδειξαν πως η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ και αν δύο άνθρωποι αγαπιούνται, πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο να είναι μαζί. Και να μπορούμε να πούμε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μας είχαν πείσει, πως ο ένας αξίζει τον άλλον και είναι πολύ όμορφο που είναι και πάλι μαζί.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες όμως οι δύο stars χώρισαν για μία ακόμη φορά και αυτό μας στεναχώρησε αρκετά. Κάτι όμως που δεν είδαμε σε καμία από τις αντιδράσεις της Selena, η οποία όσες φορές την είδαμε είχε ένα πλατύ χαμόγελο κι έναν περίεργο -θα λέγαμε- ενθουσιασμό. Όπως καταλαβαίνεις υποθέσαμε πως δεν ενοχλήθηκε πολύ από τον χωρισμό της και συνεχίζει ανέμελη και ανενόχλητη τη ζωή της.

Και αυτό απ’ ό,τι φαίνεται κάνει τις τελευταίες μέρες και ο Justin Bieber, ο οποίος από τότε που απαθανατίστηκε με την ξανθιά 22χρονη καλλονή Baskin Champion δεν δείχνει στεναχωρημένος πια. Αντίθετα, αποφάσισε να προχωρήσει παρακάτω, έχοντας στο πλευρό του την νεαρή Baskin με την οποία μάλλον είναι σε σχέση. Και ναι μπορούμε να σου το αποδείξουμε.

Μπορεί μέχρι προχτές να μην είχαμε τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε τη σχέση τους, όμως τώρα είναι ξεκάθαρη.
Η 22χρονη απαθανατίστηκε να φεύγει και πάλι από το σπίτι του Justin, όμως αυτήν τη φορά φορούσε και το αγαπημένο λευκό hoodie του Justin. Και αν δεν είναι αυτή η απόδειξη της σχέσης τους, τότε ποια είναι;
Selena, εσύ όλα καλά;

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την κοπέλα που «έκλεψε» τον Justin από τη Selena Gomez

Τελικά, τι στο καλό συμβαίνει με τους Selena Gomez και Justin Bieber;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *