Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα παιδικά θερμός φαγητού

ola-osa-chriazete-na-gnorizete-gia-ta-pedika-thermos-fagitou-1

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα παιδικά θερμός φαγητού

Είμαστε πλέον στα μέσα του φθινοπώρου και πλέον έχουμε προσαρμοστεί όλοι στην καθημερινότητά μας. Τα παιδιά μας έχουνε ενταχθεί κανονικά στο σχολείο και πλέον κάθε μέρα μας απασχολεί αυτό που απασχολεί όλες τις Ελληνίδες μαμάδες εδώ και πάρα πολλά χρόνια “Τι θα φάμε αύριο άραγε”;

Πέρα από το φαγητό που θα φάμε κανονικά το μεσημέρι και το βράδυ θα πρέπει να σκεφτούμε καλά και αυτό που θα φάνε τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια των ωρών που θα είναι στο σχολείο αλλά και στις υπόλοιπες δραστηριότητές τους.

Αν είστε γονιός τότε το παρακάτω άρθρο θα σας λύσει τα χέρια.

Υγιεινά παιδικά σνακ για το σχολείο

Είναι σίγουρο ότι έχετε σκεφτεί πολύ καλά ότι το παιδί σας πρέπει να τρέφετε σωστά ακόμη και τις ώρες που δεν είναι σπίτι. Μπορεί να μην του λέτε όχι σε κάποιες λιχουδιές αλλά το καλύτερο θα είναι η βασική του διατροφή να αποτελείται από τροφές που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί σωστά και θα ενισχύσουν και το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Τα φρούτα και τα λαχανικά έρχονται πρώτα στις συμβουλές των παιδιάτρων αλλά και όλων των διατροφολόγων. Για τον λόγο αυτό επιλέξτε να εντάξετε στην διατροφή την δική σας αλλά και των μικρών σας παιδιών όσα περισσότερα από αυτά μπορείτε.

Καλύτερα είναι να έχετε κόψει τα φρούτα από το σπίτι ώστε να μην βαρεθεί το μικρό σας την διαδικασία, επίσης οι περισσότερες χημικές ουσίες είναι συγκεντρωμένες στην φλούδα των φρούτων οπότε καλύτερα να αποφύγετε να την καταναλώσετε. Ένα παιδικό τάπερ λοιπόν με μια φρουτοσαλάτα είναι αυτό που θέλετε.

Σπιτικό φαγητό με παιδικά θερμός φαγητού

Αν το παιδί σας περνάει πολλές ώρες μακρυά από το σπίτι τα σνακ δεν είναι αρκετά. Θα χρειαστεί να του ετοιμάσετε και φαγητό.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα παιδικό θερμός φαγητού και μέσα σε αυτό να τοποθετήσετε το φαγητό που έχετε ετοιμάσει στο σπίτι. Το θερμός θα διατηρήσει την θερμοκρασία του φαγητού για 6 ώρες το ελάχιστο. Έτσι θα ξέρετε ότι το παιδί σας δεν στερείται το καλό φαγητό και την φροντίδα σας.

Επιλέξτε τα BPA FREE θεμός φαγητού της εταιρείας Thermogallery 

Τα προϊόντα της εταιρείας με θερμός φαγητού Thermogallery διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για BPA FREE τάπερ φαγητού.

Το καλό φαγητό δεν είναι αρκετό αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τάπερ μη κατάλληλα για την διαφύλαξη της καλής υγείας των παιδιών σας. Οι βλαβερές ουσίες από το ακατάλληλο πλαστικό θα μεταφερθούν στις τροφές και θα τις μολύνουν.

Για το λόγο αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε για εσάς και για τα παιδιά σας είναι να επιλέξετε τα ασφαλή προϊόντα της εταιρείας Thermogallery.

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *