Οδηγός επιβίωσης για την ανακαίνιση κουζίνας

Το να ζεις χωρίς κουζίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι τρομακτικό εγχείρημα. Σύμφωνα με τη Montclair Roofing, εταιρεία που δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στις ανακαινίσεις σπιτιών, το βάψιμο και τη στέγαση στο New Jersey, από Έλληνες ομογενείς, η ανακαίνιση κουζίνας χρειάζεται  προγραμματισμό, υπομονή και  συνεχής ματιά στο όραμά σας. O οδηγός επιβίωσης για την ανακαίνιση κουζίνας είναι εδώ ώστε να τα καταφέρετε και να εξοικονομήσετε χρήματα στην πορεία.

Όσο εκφοβιστικό μπορεί να είναι, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι είναι εφικτό και ότι θα εκτιμήσετε να φτιάξετε τα γεύματά σας (ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το μαγείρεμα).

Οδηγός επιβίωσης για την ανακαίνιση κουζίνας από τη Montclair Roofing

Μια ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να διαρκέσει από έναν έως τρεις μήνες. Αυτό είναι πολύ καιρός για να αντέξετε χωρίς σπιτικό γεύμα και πλυντήριο πιάτων. Φυσικά, το πραγματικό χρονοδιάγραμμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το την πορεία της ανακαίνισης κουζίνας. Ένα τυπικό χρονοδιάγραμμα για μια ανακαίνιση κουζίνας έχει ως εξής: εύρεση εργολάβων: 2-4 εβδομάδες ,σχεδιασμός, επιλογή υλικών και εκτίμηση κόστους: 1-4 εβδομάδες. Έπειτα η παραγγελία των υλικών, αναμονή για την άφιξη προϊόντων γύρω στις 1-3 εβδομάδες και τα τελικά έργα 2-4 εβδομάδες.

Προετοιμαστείτε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας

Εάν χρειάζεστε μια δικαιολογία για να καθαρίσετε την κουζίνα σας και να την οργανώσετε, έχετε ακριβώς την κατάλληλη ευκαιρία. Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση, είναι καλή ιδέα να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε και να αφήσετε ό, τι χρειάζεστε για μια προσωρινή κουζίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να προετοιμαστείτε ψυχικά και να γνωρίζετε τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης κουζίνας. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και υπολογίστε καθυστερήσεις γιατί σίγουρα θα συμβούν. Η γνώση ότι θα γίνουν αλλαγές και οι επεκτάσεις μπορεί να είναι απαραίτητες θα σας βοηθήσουν να ελέγξετετο άγχος σας. Τις περισσότερες φορές, είναι εκτός  του ελέγχου σας, οπότε απλώς κάντε ένα σχέδιο για να επιβιώσετε χωρίς κουζίνα για λίγο καιρό.

Δημιουργήστε μια προσωρινή κουζίνα κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης με τη Montclair Roofing

Έχοντας μια αυτοσχέδια κουζίνα στο σπίτι, ενώ η πραγματική ανακαινίζεται, θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να φτιάχνετε φαγητό όσο καλύτερα μπορείτε, για να αποφύγετε να ξοδέψετε πάρα πολλά επιπλέον χρήματα κατά τη διάρκεια της ήδη ακριβής αναδιαμόρφωσης. Οι εμπειρογνώμονες της Montclair Roofers λένε ότι η δημιουργία μιας προσωρινής κουζίνα είναι σαν να προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι κάμπινγκ. Σκεφτείτε τι θα χρειαστείτε για να επιβιώσετε και για να φτιάξετε γεύματα τους μήνες που η κουζίνα σας θα είναι εκτός λειτουργίας.

Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που θα χρειαστείτε όταν αποφασίζετε πού θα εγκαταστήσετε την προσωρινή κουζίνα σας κατά τη διάρκεια μιας αναδιαμόρφωσης είναι τα υδραυλικά για να πλένετε τα πιάτα και μια ηλεκτρική πρίζα για να συνδέσετε τις συσκευές. Tο υπόγειο είναι συχνά μια καλή επιλογή. Μια άλλη ιδέα είναι να πάρετε μια γωνία από το σαλόνι ή το γραφείο σας για να φτιάξετε και να αποθηκεύσετε φαγητό και να χρησιμοποιήσετε το νεροχύτη ή την μπανιέρα στο μπάνιο για να πλύνετε τα πιάτα σας.

Μαγείρεμα

Ο προγραμματισμός γευμάτων γύρω από μικρές οικιακές συσκευές είναι ένας πολύ καλός τρόπος προετοιμασίας γευμάτων κατά την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Αυτό θα διευκολύνει τη διατήρηση της ρουτίνας σας ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Ακολουθούν ορισμένες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό.

Είναι εύκολο να φτιάξετε ένα γεύμα σε φούρνο μικροκυμάτων. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε γεύματα πριν από την ανακαίνιση και να τα βάλετε στην κατάψυξη, οπότε το μόνο που θα έχετε να κάνετε μετά είναι να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Μια άλλη επιλογή είναι να φτιάξετε αρκετό φαγητό για να έχετε και να το ζεσταίνετε κατά τη διάρκεια  της εβδομάδας.

Ανεξάρτητα από το πόσο προγραμματίζετε, θα υπάρξουν μέρες που απλά δεν θα είστε σε θέση να αρχίσετε το μαγείρεμα με περιορισμένες συσκευές, δεν θα θέλατε ένα γεύμα σε φούρνο μικροκυμάτων ή θα κουραστείτε πολύ στο χάος της ανακαίνισης για να μπορείτε να φτιάξετε φαγητό. Είναι αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να παραγγείλετε ή να πάτε να φάτε κάπου έξω.

Κρατήστε τα παιδιά σας εκτός της ζώνης κατασκευής

Η απώλεια της κουζίνας σας για αόριστο χρονικό διάστημα είναι αγχωτική και χαοτική, αλλά είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το άγχος δεν επεκτείνεται στα παιδιά σας. Η κατανόηση της κατάστασης δεν είναι τόσο δύσκολη όσο οι γονείς σχεδιάζουν και ακολουθούν μια ρουτίνα.

Να είστε ανοιχτοί σχετικά με τη διαδικασία. Πείτε στα παιδιά σας τι μπορούν να περιμένουν κατά τη διαδικασία ανακαίνιση της κουζίνας. Φροντίστε να τα ενημερώσετε για το τι συμβαίνει και εάν υπάρχουν αλλαγές στο σχέδιο. Ρωτήστε τα παιδιά σας για τη γνώμη τους στην ανακαίνιση. Τι χρώμα πιστεύουν ότι πρέπει να είναι τα ντουλάπια; Το κεραμίδι του μετρό φαίνεται καλό; Είναι και δικό τους σπίτι.

Προστατέψτε τα κατοικίδια ζώα σας

Όπως τα παιδιά σας, πρέπει να ορίσετε όρια για τα κατοικίδια ζώα σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι σε θέση να φτάσουν στη ζώνη κατασκευής για να αποφύγετε τραυματισμούς ή ατυχήματα. Αγοράστε ειδικά παπούτσια για το κατοικίδιο ζώο σας για να προστατεύσετε τα πόδια του. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα πατήσει τυχαία ένα καρφί ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να το τραυματίσει. Και πάντα να γνωρίζετε το κατοικίδιο ζώο σας στους βασικούς εργαζόμενους, ώστε να γνωρίζουν ότι είναι ασφαλές να έχετε όλα αυτά τα νέα άτομα στο σπίτι τους.

Οδηγός επιβίωσης για την ανακαίνιση κουζίνας σύμφωνα με τη Montclair Roofing

Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, θυμηθείτε ότι θα απολαμβάνετε την όμορφη καινούργια κουζίνα σας σε χρόνο μηδέν! Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική. Λειτουργήστε με πρόγραμμα, μαγειρέψτε όποτε μπορείτε και προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τυχόν καθυστερήσεις στην κατασκευή.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και αφήστε τον εαυτό σας να ηρεμήσει διανοητικά. Κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη για μια νύχτα, επισκεφθείτε την οικογένεια ή έναν φίλο. Θα είναι ταραχώδης, οπότε χρησιμοποιήστε τις συμβουλές επιβίωσης για την ανακαίνιση κουζίνας για να βοηθηθείτε.

Δείτε περισσότερα για τη Montclair Roofing

:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *