Όχι μόνο η Google, και η Apple διαγράφει λογαριασμούς που παραμένουν ανενεργοί


Η Google ανακοίνωσε επίσημα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι σκοπεύει να ξεκινήσει από τον προσεχή Δεκέμβρη την διαγραφή των λογαριασμών που είναι ανενεργοί για πάνω από 2 χρόνια για λόγους ασφαλείας, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη που ακολουθεί μια τέτοια πολιτική.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Apple για τους λογαριασμούς iCloud, και μάλιστα με πολύ λιγότερες ειδοποιήσεις και με μικρότερο χρονικό όριο. Στους Όρους Χρήσης της cloud υπηρεσίας αναφέρεται πως η Apple ενδέχεται να διαγράψει τον λογαριασμό του χρήστη αν είναι ανενεργός για πάνω από 1 χρόνο, με τη σχετική ειδοποίηση να αποστέλλεται στο email που έχει δηλώσει ο χρήστης 30 ημέρες πριν την διαγραφή.

Η Apple εξηγεί πως εκτός από την υπηρεσία iCloud, η διαγραφή του λογαριασμού θα επηρεάσει και την πρόσβαση που έχει ο χρήστης σε άλλο περιεχομένο που είναι συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο Apple ID. Επομένως, εάν έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν κάποιο Apple ID και για κάποιο λόγο δεν το χρησιμοποιείτε (π.χ. έχετε περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο), τότε καλό θα είναι να πραγματοποιείτε ένα login αραιά και που.

[Apple]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *