Ο Βιτλής υποβλήθηκε σε επέμβαση

Ο Βιτλής υποβλήθηκε σε επέμβαση


Σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης υποβλήθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης Βασίλης Βιτλής, ο οποίος στο χθεσινό αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, υπέστη κάταγμα στην ποδοκνημική χώρα του αριστερού ποδιού.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του Βιτλή, τον οποίο θα καλέσει σύντομα να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ευχαρίστησε τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωάννη Ράλλη, για τη φροντίδα στον ποδοσφαιριστή της.

Η ανακοίνωση:

«Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής.

Ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός, χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Αντρέα και Νίκο Πισκοπάκη και το επιτελείο τους.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης εύχεται στον Βασίλη Βιτλή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει κοντά μας πιο δυνατός. Τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιωάννη Αθ. Ράλλη για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών και γενικότερα την ευαισθησία που επέδειξε στη δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή μας στιγμή του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *