Ο κούκλος ηθοποιός του Game of Thrones παντρεύεται και μόλις μάθαμε την ημερομηνία του γάμου

Ο κούκλος ηθοποιός του Game of Thrones παντρεύεται και μόλις μάθαμε την ημερομηνία του γάμου 1

Ήταν μόλις Σεπτέμβρης όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο διάσημος και πιο ωραίος ηθοποιός του Game of Thrones αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Φυσικά μας πήρε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε, γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε, και αφού το χωνέψαμε καλά καλά κυκλοφόρησαν και είδηση με τον γάμο τους στην εφημερίδα The Times.

Παραδοσιακό αγόρι βλέπεις ο Kit Harrington και καθόλου single πια, αφού μετά από τόσους μήνες ανακοινώθηκε και η ημερομηνία του γάμου του με την Rose Leslie. Όποιες ελπίδες και αν είχες, ανήκουν πια στο παρελθόν. Ο Jon Snow παντρεύεται και αυτό είναι πιο σίγουρο από ποτέ. Σύμφωνα με το BBC News μάλιστα, ο γάμος θα γίνει στις 23 Ιουνίου στη Σκωτία.

Σε περίπου έναν μήνα λοιπόν, ο Kit και η Rose θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον θεού και εκλεκτών καλεσμένων που θα παρευρεθούν στην πιο όμορφη και ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Ο πατέρας της ηθοποιού, ο σύμβουλος Seb Leslie κατέχει ένα κάστρο στην εκλογική περιφέρεια West Garioch, που σημαίνει, πως αν μη τι άλλο ο γάμος τους θα είναι παραμυθένιος.

Τι και αν μας έφερε προ τετελεσμένου με την ανακοίνωση της ημερομηνίας, είμαστε σίγουρες, πως ο Kit θα είναι ένας υπέροχος γαμπρός και σύζυγος.

Δες και αυτό:

Ο Kit Harington μόλις επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *