Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία δράσης


H Netflix κυκλοφόρησε νέο trailer για την επερχόμενη ταινία δράσης Red Notice που θα πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds.

Ο Johnson είναι αναλυτής προφίλ του FBI, John Hartley, τον οποίο έχει παγιδέψει η Sarah Black – γνωστή και ως Bishop – η μεγαλύτερη κλέφτης τέχνης στον κόσμο, την οποία υποδύεται η Gadot. Ο Hartley ζητά τη βοήθεια του εγκληματία Nolan Booth (Reynolds) για να εμποδίσει την Black να κλέψει τα ανεκτίμητα χρυσά αυγά της Κλεοπάτρας, να καθαρίσει το όνομά του και να επαναφέρει τον Booth ως τον Νο. 1 κλέφτη στον κόσμο.

Το Red Notice είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές του Netflix μέχρι σήμερα. To σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Rawson Marshall Thurber.

H ταινία Red Notice θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *