Μοσχαράκι κοκκινιστό με μαύρη μπύρα και χοντρά μακαρόνια

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

400 γρ μαύρη μπύρα

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ ντομάτα κον κασέ

1 λίτρο νερό

Αλάτι – Πιπέρι

500 γρ. χοντρά μακαρόνια

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *