Μιλφέιγ με φρούτα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει.

Υλικά για τα φρούτα:
100 γρ. raspberries
100 γρ. blueberries

Για τη ζύμη:
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 αυγό, χτυπημένο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Υλικά για την κρέμα:
1 αυγό και 1 κρόκο αυγού
25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. βανίλια, εκχύλισμα
150 ml κρέμα γάλακος, πλήρης
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *