Μία νέα έρευνα συνδέει τα θαλασσινά με την εγκυμοσύνη και αξίζει την προσοχή σου 1

Θα πίστευες ποτέ ότι τα θαλασσινά και μία εγκυμοσύνη θα μπορούσαν να συνδεθούν; Όχι δεν μιλάω για κουτσομούρες σε ενδιαφέρουσα, αλλά για το ανθρώπινο είδος και μία νέα έρευνα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ερευνητές υποψιάστηκαν ότι η κατανάλωση ψαριών και γενικότερα θαλασσινών, μπορεί να συνδεθεί με την πιθανότητα των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί. 501 ζευγάρια συμμετείχαν σε έρευνα που διήρκησε 4 χρόνια, με μοναδική υποχρέωση να σημειώνουν κάθε πότε κατανάλωναν θαλασσινά και κάθε πότε έκαναν σεξ. Απώτερος σκοπός η εγκυμοσύνη.

Το 92% των ζευγαριών που είχαν στο τραπέζι τους ψάρια και οστρακοειδή δύο ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα, μέσα στον πρώτο χρόνο της έρευνας, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί, μιας και οι πιθανότητες σύλληψης είχαν αυξηθεί κατά πολύ.

Και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο, λοιπόν; Οι ερευνητές δεν είναι ακόμα σίγουροι ή μάλλον έχουν πολλές εξηγήσεις. Η μία είναι ότι τα θαλασσινά ανεβάζουν τη λίμπιντο και άρα τη διάθεση για σεξ και η άλλη ότι τα ζευγάρια που αγαπούν τα θαλασσινά, μοιράζονται περισσότερα γεύματα και άρα περισσότερο χρόνο μαζί.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν αγαπάς τα θαλασσινά, ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη.

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *