Μια άγνωστη γαλάζια λίμνη στην Ελλάδα – News.gr


Ένας προορισμός διαφορετικός στο Αιγαίο που μοιάζει με επίγειο παράδεισο

Πόσες μυστικές γωνιές και όμορφες τοποθεσίες μπορείς να συναντήσεις στην Ελλάδα ταξιδεύοντας; Πολλές φορές ακούς για μέρη και αξιοθέατα που ούτε καν γνώριζες. Και στην πραγματικότητα αν βρεθείς εκεί, οι εντυπώσεις που θα κερδίσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Μια τέτοια περίπτωση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα exploringgreece.tv, είναι και το Κασονήσι, το οποίο όχι άδικα πολλοί αποκαλούν ως την άγνωστη γαλάζια λίμνη της Ελλάδας. Ένας προορισμός διαφορετικός στο Αιγαίο που μοιάζει με επίγειο παράδεισο. Το Κασονήσι είναι ένα νησάκι το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από τη Σάμο και τα νερά του είναι μαγικά. Αν βρεθείς στη Σάμο, δεν θα αντισταθείς να κολυμπήσεις στα νερά… της γαλάζιας λίμνης.

Κασονήσι: Μια άγνωστη γαλάζια λίμνη στην Ελλάδα

Το Κασονήσι είναι το τρίτο σε έκταση νησί γύρω από τη Σάμο και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα γαλάζια νερά του. Η θάλασσα στο Κασονήσι στην πραγματικότητα είναι μια τιρκουάζ λωρίδα στην οποία δεν χορταίνεις βουτιές. Ταυτόχρονα μιλάμε για ρηχά νερά που κάνεις μπάνιο χωρίς άγχος ή δυσκολία.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να φτάσεις στο Κασονήσι. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο με όχι τόσο εύκολη πρόσβαση. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις εκεί είναι ένα σκάφος. Με αυτό το μέσο μπορείς επίσης να σταματήσεις οπουδήποτε σου αρέσει και να κάνεις βουτιές. Θα νιώσεις μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας σε ένα από τα πιο όμορφα αλλά άγνωστα μέρη της Ελλάδας. Και παρά το γεγονός ότι η Σάμος είναι γνωστή για τις ομορφιές της, το Κασονήσι δεν είναι τόσο φημισμένο.

Πάρε μια γεύση από την άγνωστη γαλάζια λίμνη της Ελλάδας μέσα από το κανάλι haanity του Youtube και βάλε το στη λίστα σου για να την επισκεφθείς με την πρώτη ευκαιρία…


Διακοπές στη Σάμο, ιδανικός προορισμός για όλους

Η Σάμος δεν είναι το πολύ τουριστικό νησί με την έντονη κίνηση των Κυκλάδων αλλά είναι σίγουρα ο προορισμός που θα σε κερδίσει και θα επιστρέψεις ξανά στο μέλλον. Έχει πολλά αξιοθέατα να δεις, παραλίες με πεντακάθαρα νερά και καλό φαγητό. Και αρκετές εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα την παραλία… Ποτάμι με το φαράγγι και τους καταρράκτες.

Το μόνο που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι οι διακοπές στη Σάμο δεν είναι για λίγες μέρες αλλά ιδανικά για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Και εκτός από το Κασονήσι, είναι ακόμη πολύ αυτά που θα δεις και θα κάνεις στο νησί…

Σχετικά Tags

Σάμος





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *