Μετατροπή οποιουδήποτε video σε GIF στα iPhone και iPad


Τα animated GIFs αποτελούν βασικό στοιχείο του Διαδικτύου εδώ και πολλά χρόνια. Εφευρέθηκαν το 1987 και βρίσκονται παντού στο Διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες messaging. Χρησιμοποιούνται συχνά για να εκφράσουν συναισθήματα, να επικοινωνήσουν ιδέες ή απλώς να κάνουν τους ανθρώπους να γελάσουν.

Επειδή είναι πολύ μικρά, τα αρχεία GIF φορτώνονται γρήγορα και αναπαράγονται αυτόματα, οπότε επικοινωνούν αυτό που θέλετε άμεσα και χωρίς προσπάθεια από τον θεατή. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή Shortcuts της Apple, μπορείτε να μετατρέψετε video clips σε GIF γρήγορα και εύκολα στο iPhone και το iPad σας, χωρίς καν να χρειαστεί να κατεβάσετε κάτι.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Shortcuts.
  • Μέσω της καρτέλας Gallery, αναζητήστε την επιλογή «Video to GIF», πατήστε το shortcut στα αποτελέσματα και, στη συνέχεια, πατήστε Add Shortcut.
  • Εκτελέστε τo shortcut πατώντας την αντίστοιχη καρτέλα στην ενότητα My Shortcuts.
  • Θα σας παρουσιαστεί μια λίστα με videos από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας, τα οποία μπορείτε να μετατρέψετε σε GIF. Επιλέξτε το video clip που θέλετε να μετατρέψετε.
  • Αν το video είναι πολύ μεγάλο, θα σας ζητηθεί να το περικόψετε σύροντας τα σημάδια στα δύο άκρα του clip. Μετά από αυτό, πατήστε Save.
  • Πατήστε το κουμπί Share κάτω από την προεπισκόπηση για να αποθηκεύσετε την εικόνα ή επιλέξτε μια μέθοδο κοινής χρήσης. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Done.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *